Головна Новини Суспільство події Ігоря Кушніра визнали одним з кращих топ-менеджерів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігоря Кушніра визнали одним з кращих топ-менеджерів України

Відповідний рейтинг склав журнал "Фокус"

14 липня 2020, 13:49
Поділіться публікацією:

Голову правління – президента "Київміськбуду" Ігора Кушніра визнали одним з кращих топ-менеджерів України. Щорічний рейтинг з 39 найбільш ефективних управлінців країни склав і опублікував журнал "Фокус".

Ігоря Кушніра визнали одним з кращих топ-менеджерів України

Коментуючи позицію в рейтингу, Ігор Кушнір подякував організаторам і зазначив, що запорукою успіху керівника є стабільна робота всієї команди.

"Кажуть, один у полі не воїн. Так і в бізнесі. Наскільки ефективним був керівник, наявність міцної команди це майже завжди запорука успіху. Звичайно, важливим чинником є прийняття правильних і своєчасних рішень. Мій стиль керування авторитарно-демократичний: ставлю напрямок і контролюю виконання. Але співробітники можуть обирати шлях розв'язання задачі та вдосконалювати її виконання. Синергія наших зусиль у підсумку дає потрібний результат. Саме він, на мою думку, і дозволяє займати місця в подібних рейтингах і утримувати лідерські позиції всієї команди", — зазначив Ігор Кушнір.

За словами організаторів, у список увійшли топменеджер, які знають, як утримати і розвивати бізнес навіть при "нельотну погоду".

"Ігор Кушнір керує однією з найстаріших і найбільших будівельних компаній в Україні. Головним досягненням свого підприємства за 2019 рік вважає утримання лідерських позицій на ринку та збереження лояльності клієнтів, не дивлячись на загальне падіння рівня довіри до забудовників. У 2020 році, не дивлячись на розпал епідемії коронавіруса, компанія продовжила безперебійну роботу на своїх майданчиках і виконувала зобов'язання перед інвесторами ", — йдеться в тексті.

Формування рейтингу відбувалося в два етапи. На першому було визначено найбільш значущі для української економіки ринки за внеском у ВВП країни. Після чого, на другому етапі, проведено опитування близько 100 галузевих експертів, аналітиків та учасників ринку. Респонденти називали найбільш ефективних, на їхню думку, керівників і пояснювали, чому саме їх вважають гідними звання кращого топменеджер у своїй галузі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Ілон Маск в рейтингу найбагатших людей світу обійшов Уоррена Баффета.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини