Головна Новини Суспільство події Ігор Марі перетворив Муніципальну варту Києва на свій особистий «пенсійний фонд», — юристка
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігор Марі перетворив Муніципальну варту Києва на свій особистий «пенсійний фонд», — юристка

Без урахування надбавок та премій зарплата Марі складає 30800 грн на місяць

21 січня 2022, 20:02
Поділіться публікацією:

Юристка Ольга Коцько повідомила у Facebook про те, що керівник Муніципальної варти Києва Ігор Марі самовільно збільшує собі премії та бонуси за рахунок коштів комунального підприємства та на шкоду зарплатам рядових муніципалів.

Ігор Марі перетворив Муніципальну варту Києва на свій особистий «пенсійний фонд», — юристка

Муніципальна варта. Фото з відкритих джерел

Вона опублікувала тарифні ставки нарахування зарплат та бонусів. За її даними, Марі ініціював та підписав новий "колективний договір", згідно з яким із бюджету КП на профком перераховуватиметься не 0,3%, а 3% від зарплатного фонду або близько 300 тис. грн щомісяця.

"При цьому Ігор Марі забув вказати "бонуси", які отримає саме він і люди, які своїми підписами та протоколами зборів перетворять профспілку на його власний "пенсійний фонд"", — написала юристка. — Фейковий голова профкому та "поборник за права трудового колективу" ” Марі звільняється з роботи, але при цьому продовжує отримувати зарплату", — пише Коцько

Як пише Ольга Коцько, без урахування надбавок та премій зарплата Марі складає 30800 грн на місяць. Крім цього, він отримує додаткову зарплату як голова профкому за коефіцієнтом 3,6 — на рівні начальника відділу.

"Крім того, він зберігає "командорський" кабінет і йому виділяють автотранспорт (хто там питав, кому підуть нові "аутлендери")", — написала юристка.

Додаткова зарплата заступнику голови профкому, казначею, секретареві та членам профспілки розраховуватиметься за коефіцієнтами 3,4-3,5. При цьому ставка для старшого охоронця – 3,3.
"І найголовніше, всі ці виплати, додаткові зарплати, утримання кабінету з технікою та автомобілів будуть йти з бюджету КП. Він не гумовий, і, відповідно, на ці суми скорочуватиметься зарплатний фонд решти всіх співробітників", — заявила Ольга Коцько.
Ігор Марі перетворив Муніципальну варту Києва на свій особистий «пенсійний фонд», — юристка - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

сергей

22 січня 2022, 11:39

Влад, та ладно. Людина на своєму місці, виконує роботу. А що не так? Україна... Столиця...

сергей

22 січня 2022, 11:37

Ну кияни ж за це стояли на майдані,чи не так? Он Калинівка, Васильківський р-н. Те ж саме. Та й будь де робиться те ж саме. Все ок, громадяни, в багдаді все спокійно)))

Влад

21 січня 2022, 20:36

КРИЩЕНКО це закінчений злодій-махінатор, ПЕРЕДАСТ і посібник СЕПАРІВ...!!! Йому вже давно пора зробити шпаківню в голові...!!!


Новини