Головна Новини Суспільство події «І нехай весь світ зачекає»: чому Тищенко затримав виліт літака «Київ-Ужгород» (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«І нехай весь світ зачекає»: чому Тищенко затримав виліт літака «Київ-Ужгород» (ВІДЕО)

Пасажирам довелося чекати понад 10 хвилин, поки депутат не завершить зйомки на фоні літака

23 червня 2021, 12:48 comments1301
Поділіться публікацією:

Неприємний інцидент стався в середу, 23 червня, за участю одного з народних депутатів фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка, на території столичного аеропорту "Бориспіль". Пасажири, котрі поспішають потрапити в Ужгород, не змогли вилетіти вчасно, тому що нардеп влаштував зйомку на тлі їхнього літака. Про інцидент повідомляє "Сегодня".

«І нехай весь світ зачекає»: чому Тищенко затримав виліт літака «Київ-Ужгород» (ВІДЕО)

Микола Тищенко затримав літак "Київ-Ужгород". Фото із відкритих джерел

За повідомленням журналіста Віталія Дієслова, якому вдалося сфотографувати спроби Тищенко записати селфі-відео для, ймовірно, якоїсь чергової промо-кампанії, пасажирам рейсу "Київ-Ужгород" довелося чекати вильоту понад десять хвилин.

Весь цей час "слуга народу" робив додаткові дублі для свого виступу. Якщо прислухатися до слів Миколи Тищенка на записі, то можна розібрати уривки фрази в стилі: "Тим, хто хоче, але щось... е-е-е...". Також нардеп активно жестикулює, немов намагається допомогти самому собі згадати заготовлену промову.

Багато українців залишилися обурені подібною поведінкою Тищенко: мовляв, пасажирам же нікуди не потрібно, можуть і почекати, поки "слуга" відео знімає. Хоча найбільше здивування у більшості все ж викликав автотранспорт, на якому Тищенко пересувався по території аеропорту.

Номери, які видно на ролику, котрий поширюється Мережею, підтверджують приналежність авто Державній прикордонній службі. Як і чому нардеп роз'їжджав на службовій машині цієї організації, не повідомляється.

Трохи пізніше в Мережі з'явилося і саме відео, зняте Миколою Тищенком. У ньому депутат звертається до мешканців Закарпаття, запевняючи, що політики продовжать підтримувати та захищати їх, як і інших українців. До слова, нардеп не просто приїхав на аеродром, а ще й був одним із пасажирів літака — саме тому пілот все ніяк не міг розпочати рейс.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що не так давно Микола Тищенко виявився в гущавині ще однієї скандальної історії — рукопашної сутички з Іллею Кивою в залі парламенту. Подробиці того, що відбувалося, а також відео інциденту шукайте в нашому матеріалі.

Ще на порталі ви можете прочитати про те, хто повинен був сплатити масивний штраф за вечірку, влаштовану нардепом Тищенком під час карантинних обмежень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини