Головна Новини Суспільство події Хто увійшов до складу Наглядової ради "Укрзалізниці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто увійшов до складу Наглядової ради "Укрзалізниці"

Стало відомо хто стане членом Наглядової ради УЗ

29 грудня 2021, 18:46
Поділіться публікацією:

Хто увійшов до складу Наглядової ради "Укрзалізниці"

Обрали нових членів до наглядової ради УЗ, фото з відкритих джерел

У середу, 29 грудня, уряд визначився з чотирма незалежними членами Наглядової ради АТ "Укрзалізниця". Відомо, хто увійде до нового складу ради й кому погодили контракти в черговий раз. Про це пише Ukraine Rail Monitoring.

За результатами конкурсу посади незалежних членів Наглядової ради Укрзалізниці обійматимуть: Анатолій Амелін; Александр Долл; Якуб Карновскі та Гепард Хафер. Крім того, до складу ради призначено представників від держави. Серед них: Давід Ломджарія, Сергій Лещенко та С. Москаленко. Зазначимо, що Лещенка призначали до складу ради вже не один раз.

Як повідомляв портал "Коментарі", керівниця тимчасово-слідчої комісії(ТСК) Верховної Ради щодо оцінки стану Укрзалізниці Юлія Гришина прокоментувала роботу керівництва УЗ та міністра інфраструктури. За її словами, за п'ять місяців роботи Камишіна та Кубракова не виконуються норми Указу президента, постанови Кабміну, Угоди про асоціацію з ЄС.

Раніше ми писали, що Кабмін повертає до Наглядової ради "Укрзалізниці" представниками держави Сергія Лещенка і Давида Ламджарію. На повернення відреагували народні депутати, назвавши його "борцуном з корупцією" й зазначили, що "скоро доведеться новий закон про делещенкізацію приймати".

Ми писали, що колишній народний депутат України і член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко натякнув на те, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль може намагатися утримувати на посаді главу УЗ Володимира Жмака в інтересах олігарха Ріната Ахметова. Для Ахметова Жмак стратегічно важливий як джерело доходу його бізнесу. Сьогодні член Наглядової ради Сергій Лещенко в черговий раз вказав на прямий зв'язок між збитками "Укрзалізниці" і прибутком Ахметова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини