Головна Новини Суспільство події Холодно і морозно: погода на 12 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Холодно і морозно: погода на 12 листопада

Антициклон продовжує правити погодою в Україні

12 листопада 2020, 06:30
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 12 листопада, по всій території України збережеться холодна сонячна погода, опадів не очікується, хоча невелика хмарність на небі буде спостерігатися цілий день. Середня температура повітря прогріється до 5 градусів тепла, в деяких районах — до +7. Найтепліше, як завжди, буде на півдні країни — в Херсоні, Криму та Одесі градусник покаже до 9 тепла. Максимально низька температура сьогодні буде зафіксована на сході країни — в Харкові, Луганську та Донецьку стовпчик термометра опуститься до -2, а вдень навряд чи досягне 4 градусів тепла. У столиці України день пройде без опадів, очікується до +7.

Холодно і морозно: погода на 12 листопада

Трохи про народні прикмети: 12 листопада — Синичкин день. По поведінці жовтогрудих наші прабатьки вгадували, коли вдарять перші морози. Вважалося, що якщо птахи злітаються до дому зграями, значить скоро прийдуть заморозки. Синичка пищить — зиму віщує, холод накликає.

Холодно і морозно: погода на 12 листопада - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що фотокореспонденту інформаційного агентства УНІАН Яношу Немешу вдалося зафіксувати туманний ранок в Карпатах. Фотографії були зроблені біля села Вільшинки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини