Головна Новини Суспільство події Холдинг Techiia співпрацює з забороненим в Україні букмекером 1xBet під час війни з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Холдинг Techiia співпрацює з забороненим в Україні букмекером 1xBet під час війни з РФ

Через російського букмекера 1xBet можна робити ставки в проекті WePlay Esports українського ІТ-холдингу Techiia

28 вересня 2022, 10:25
Поділіться публікацією:

Якщо запитати в Google про проект WePlay Esports від вітчизняного ІТ-холдингу "Течія" (Techiia) та анансовані нові сезони онлайн гри Counter Strike: Go, то у пошуковій видачі неодмінно висвітлюється інформація про можливість робити ставки на проекті через забороненого нещодавно в Україні російського букмекера 1хBet.

Холдинг Techiia співпрацює з забороненим в Україні букмекером 1xBet під час війни з РФ

український холдинг Techiia співпрацює з російським букмекером 1xBet

Холдинг Techiia співпрацює з забороненим в Україні букмекером 1xBet під час війни з РФ - фото 2

І хоча на сайті 1xBet вже прибрали інформацію про трансляції від Techiia, однак url публікацій залишилися незмінними — там прямо згадується організатор трансляції — WePlay Esports, який у 2021 році назвав угоду з 1xBet "партнерством лідерів", але з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну не зробив жодних кроків для того, щоб її анулювати.

Холдинг Techiia співпрацює з забороненим в Україні букмекером 1xBet під час війни з РФ - фото 3

Раніше в ЗМІ була опублікована інформація, що співвласник Techiia Олег Крот витратив на допомогу ЗСУ 60 млн дол. США. Український Форбс провів власне розслідування, в ході якого з'ясувалося, що російський букмекер 1xBet планував працювати в Україні через юрособу ТОВ "Твоя беттінгова компанія", яка начебто пов’язана із засновниками Techiia. Проте, на офіційному сайті Течія з'явилася заява від імені компанії, що ні холдинг TECHIIA, ні його керівні партнери не мають жодного комерційного, понятійного чи будь-якого іншого відношення до компанії ТОВ "Твоя беттінгова компанія"

Однак, після розслідування Forbes сам Олег Крот в інтерв’ю Dev.УА заперечував свій зв’язок з 1xBet, але наполягав на реформуванні ринку азартних ігор в Україні, що може говорити про його зацікавленість у цьому бізнесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини