Головна Новини Суспільство події "Хочуть відкрити кримінальну справу": потерпілий водій, в якого врізався Юрченко, заявив про тиск
commentss НОВИНИ Всі новини

"Хочуть відкрити кримінальну справу": потерпілий водій, в якого врізався Юрченко, заявив про тиск

Чоловік заявив, що проти нього політик ініціює відкриття кримінальної справи

9 липня 2021, 19:07
Поділіться публікацією:

Схоже, що скандал з колишнім "Слугою народу" набирає обертів. Стало відомо, що він скоїв ДТП у центрі Львова, перебуваючи "під кайфом". Постраждалий водій, в авто якого врізався політик, заявив, що проти нього хочуть відкрити кримінальну справу. Про це пише "Вголос".

"Хочуть відкрити кримінальну справу": потерпілий водій, в якого врізався Юрченко, заявив про тиск

Олександр Юрченко (фото з відкритих джерел)

Потерпілий розповів місцевим журналістам, що йому сьогодні, 9 липня, з 6 ранку телефонують правоохоронці. За його словами, слідчий Личаківського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області Руслан Казімов телефонував потерпілому учаснику ДТП. Переконував потерпілого негайно прийти до відділку.

Львів'янин Всеволод Боровець заявляє, що проти нього хочуть відкрити кримінальну справу.

"Мені слідчий телефонував десь шістнадцять разів з 6 ранку. Переконував мене вже прийти до відділку. Вони хочуть відкрити проти мене кримінальну справу!" - зазначив чоловік.

Що відомо про ДТП за участю Юрченка?

Нагадаємо, що видання "Коментарі"  інформувало своїх читачів про те, що потерпілий розповів про ДТП з нардепом ЮрченкоЧоловік каже, що скандальний політик побив його автомобіль Volkswagen Jetta, виїжджаючи заднім ходом з готелю "Жорж" на своєму Ford Mustang. В цей момент чоловік знаходився на головній дорозі. Політик хотів  втікати, але не зміг цього зробити, бо попереду утворився затор.  Відтак, втеча не вдалася. Потім Юрченко налетів на нього з кулаками. Декілька чоловіків відтягнули політика та повернули його телефон.   

Він відразу помітив  "дивну" поведінку політика. Він каже, що у Юрченка були розширені зіниці та патологічні червоні плями. А ще, за його словами, у політика була порушена координація рухів. Народний депутат на місці ДТП викрикував різноманітні образи в його сторону.  

Раніше стало відомо, що нардеп скоїв аварію, перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння.

Наразі сам нардеп не коментує інцидент, який трапився з ним у Львові 8 липня.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини