Головна Новини Суспільство події Хмарність, опади в центральній і східній частині країни: прогноз погоди в Україні на середу, 25 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Хмарність, опади в центральній і східній частині країни: прогноз погоди в Україні на середу, 25 листопада

Укргідрометеоцентр розповів про погоду на середу, 25 листопада

25 листопада 2020, 06:00
Поділіться публікацією:

Середина робочого тижня, 25 листопада, в Україні буде досить теплим днем. В цілому температура буде триматися в межах від +3 до +8 градусів, і навіть вночі стовпчик термометра, за рідкісними винятками, не опуститься нижче нуля градусів.

Хмарність, опади в центральній і східній частині країни: прогноз погоди в Україні на середу, 25 листопада

На більшій частині території буде хмарно. Невеликі дощі можливі в центральній і східній частині країни. На півдні та західній Україні опадів не очікується. Тут українців зможуть порадувати рідкісні промені осіннього сонця. Вітер буде не сильним, переважно західний і північно-західний.

У правобережній Україні протягом дня очікується температура від +3 до +5 градусів за Цельсієм. Вночі стовпчик термометра завмре між відмітками 0 і — 2 градусів.

У західній частині буде трохи тепліше; вдень від +4 до +8, вночі температурні коливання будуть в межах від -2 до +3 градусів за Цельсієм. Опади тут, як і в південних областях, годі чекати. На півдні, як зазвичай, найтепліше — до 8-9 градусів тепла.

У Києві 25 листопада вночі буде від 1 до 3 градусів, вдень температура буде на показниках 4-6 градусів тепла. Вітер північно-західний, 5-10 м/ с. Очікуються опади у вигляді дощу.

Хмарність, опади в центральній і східній частині країни: прогноз погоди в Україні на середу, 25 листопада - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що постачальник газу для населення України запустив рекламу на Pornhub.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини