Головна Новини Суспільство події Хлопець освідчився дівчині в Парижі: її реакція шокувала усіх (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопець освідчився дівчині в Парижі: її реакція шокувала усіх (ВІДЕО)

Хлопець став на коліна в одному з найромантичніших міст світу та освідчився дівчині. Відео з романтичною подією стало хітом інтернету.

11 липня 2024, 16:05 comments1727
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Французи та туристи, які перебували у Парижі стали свідками несподіваної сцени поблизу базиліки Сакре-Кер на Монмартрі. Хлопець став на коліна перед дівчиною та дістав обручку для своєї коханої. Однак він явно не очікував такої реакції дівчини – вона втекла від нього перед натовпом туристів.

Хлопець освідчився дівчині в Парижі: її реакція шокувала усіх (ВІДЕО)

Хлопець освідчився дівчині в Парижі. Фото з відкритих джерел

Хлопець напевно вирішив зробити незабутнє освідчення у коханні, адже обрав одне з найкрасивіших місць Парижа – міста закоханих. Ймовірно, чоловік на довго запам’ятає цей гіркий досвід, який потрапив на очі туристам. Крім того, сцена освідчення була записана та опублікована в TikTok. 

Відео миттєво стало інтернет-хітом і лише за добу зібрало понад 7 мільйонів переглядів, а через кілька днів ця цифра сягнула 14 млн.


На записі видно як хлопець у бордовому костюмі стає на одне коліно та дарує каблучку дівчині. Реакція дівчини на освідчення у коханні здивувала усіх. Вона спантеличено подивилась на каблучку, а потім почала тікати повз натовп туристів залишивши хлопця на терасі самотнім.

Чоловік не приховував свого розчарування та спустошення, що помітно на відео. Він впав на коліна закривши обличчя руками. Незнайомці, які стояли поруч підійшли до нього та намагались втішити хлопця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про курйозний випадок, коли пара займалась сексом у літаку поруч з пасажирами. Їх змогла зупинити лише поліція, після того, як літак здійснив посадку.

Також "Коментарі" писали, що чоловік зняв презерватив під час сексу з жінкою та отримав за рішенням суду чотири роки в'язниці за зґвалтування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини