Головна Новини Суспільство події Henkell Freixenet - провідний виробник ігристих вин на світовому ринку
commentss НОВИНИ Всі новини

Henkell Freixenet - провідний виробник ігристих вин на світовому ринку

Союз двох компаній дозволив значно збільшити виробництво і розширити бренд

9 листопада 2020, 15:04
Поділіться публікацією:

Об'єднання німецької алкогольної компанії Henkell & Co Group і іспанської компанії Freixenet SA відбулося в 2018 році. Це дозволило союзу вийти на нові ринки збуту і створити великі канали продажів по всьому світу.

Henkell Freixenet - провідний виробник ігристих вин на світовому ринку

Henkell Freixenet - провідний виробник ігристих вин на світовому ринку

Henkell Freixenet пропонує ігристі вина Champagne, Cava, Sekt, Crémant, Prosecco, Spumante і Espumoso, доповнюючи різноманітний вибір алкогольних напоїв і вин. До групи входять такі бренди як Mionetto, Mia, Freixenet, Mederaño, Henkell, Fürst von Metternich, Mangaroca Batida de Côco, Wodka Gorbatschow, i heart WINES.

Історія бере свої витоки з 1832 року. Торговець вином Адам Хенкель відкрив невеликий винний магазин в місті Майнц і зміг розвинути свій бізнес і зробити його більш масштабним. Так, в 1856 році була заснована компанія Henkell Trocken, яка стала прабатьком Henkell & Co Group.

Трохи пізніше, в 1861 році в Іспанії була заснована компанія Freixenet Cava Winery. Її засновник — Франческо Сала Фаррес — почав виробництво і реалізацію ігристих вин під ім'ям Casa Sala. Перша пляшка ігристого напою під маркою Freixenet виходить в 1914 році і завойовує своїх перших покупців. З роками компанія розвивалася і росла, а пізніше змогла зайняти місце найбільшого постачальника і виробника кави у всьому світі. У нинішній час це один з найбільш шанованих серед поціновувачів напій.

Через більш ніж 100 років компанія успішно постачає продукцію в 150 країн світу. Серед них — Іспанія, Італія, Польща, Чехія, Німеччина, Угорщина, Словаччина, Австрія і Франція.

Henkell Freixenet - провідний виробник ігристих вин на світовому ринку - фото 2
Henkell Freixenet - провідний виробник ігристих вин на світовому ринку - фото 3

Один із пріоритетних брендів на експорт — Mionetto — без перебільшення найкращий бренд просекко в світі. Цей напій також має багаторічну історію. Франческо Міонетто, винороб з Конегліано-Вальдобб'ядене в 1887 році заснував сімейний бізнес разом з братами. Вони створили унікальний напій, почали розширювати межі своєї справи і добилися чималих успіхів. Неперевершений стиль і незаперечна якість — ось що надихало виноробів того часу.

За часів Першої світової війни виробництво було зупинено, бо всіх чоловіків призвали в армію, і Міонетто був за крок від загибелі. Але внуки Франческо відновили занедбану виноробню в 1961 році і відновили виробництво прекрасного напою. А зараз ми можемо спостерігати, як виріс цей бренд. Ігристі вина від Міонетто широко відомі у всьому світі. Через роки бренд зберігає традиції світського способу життя Італії.

У 2008 році компанія Mionetto об'єдналася з Henkell, що призвело до збільшення виробництва і розширення бренду. Завдяки Алессіо дель Савіо, який є учнем Серджіо Міонетто, продукція компанії зберігає неповторний стиль і шарм минулої епохи, але залишається сучасною і займає гідне місце в лінійці преміум брендів.

В Україні також представлена продукція від компанії Henkell Freixenet і, завдяки офіційному представнику, ми можемо насолодитися всесвітньо відомими напоями.

Культура вживання алкогольних напоїв розвивається і підвищується з кожним роком, а тому споживач зацікавлений в яскравих і різноманітних брендах з багаторічною історією. Це можна спостерігати завдяки зростаючій тенденції вживання просекко, кави та інших ігристих вин. І, як наслідок, відбувається зміна і зростання всього алкогольного ринку. А це не може не радувати. Тим більше що Henkell Freixenet обіцяє постійно представляти яскраві новинки, дбайливо зберігаючи традиції і високу якість.

Також видання "Коментарі" розповість, вчені назвали алкоголь, який захищає мозок від хвороб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини