Головна Новини Суспільство події Hamster Kombat вийшла на біржу: яка вартість монети
commentss НОВИНИ Всі новини

Hamster Kombat вийшла на біржу: яка вартість монети

Bybit запустила премаркет токенів Hamste з гри Hamster Kombat

9 липня 2024, 14:18 comments5797
Поділіться публікацією:

8 липня для фанатів Hamster Kombat стало важливим днем – на криптобіржі Bybit стартував премаркет монети HMSTR . Ціна стартувала з усього $0.001 за токен і вже досягла $0.18.

Hamster Kombat вийшла на біржу: яка вартість монети

Hamster Kombat вийшла на біржу: яка вартість монети

Hamster Kombat вийшла на біржу: яка вартість монети - фото 2

Премаркет-торгівля дає можливість користувачам купувати та продавати нові токени до їхнього офіційного лістингу.

На Bybit ще не реалізували функцію конвертації ігрових балів у токени. Це станеться лише після офіційного лістингу монет.

“На даний момент ваші токени – це бали. Ми можемо конвертувати ваші ордери на бали в ордери на токени, щойно проектна група оголосить офіційний обмінний курс”, — йдеться у попередженні перед розміщенням позиції на біржі Bybit.

Hamster Kombat вийшла на біржу: яка вартість монети - фото 3

Hamster Kombat — це гра всередині месенджера Telegram, де користувачі заробляють внутрішньоігрову валюту, клацаючи по картинці з хом'яком. За три місяці з моменту запуску гра привернула увагу 239 мільйонів людей, за даними Павла Дурова.

Реклама гри йде повним ходом у соціальних мережах як Instagram, TikTok та Telegram, де гравці діляться своїми успіхами та запрошують інших приєднатися.

Крім того, офіційна сторінка Hamster Kombat у Telegram посідає перше місце у світовому рейтингу Телеграм-каналів. Понад 50 мільйонів людей підписалися на канал із моменту появи гри.

Однак, є і побоювання: з'явилася інформація, що гра може бути пов'язана з російськими розробниками, що викликає занепокоєння українських користувачів через потенційну загрозу безпеці.

Незважаючи на це, Hamster Kombat продовжує набирати популярності, особливо в країнах СНД та Африки, залучаючи мільйони гравців по всьому світу і залишаючись у тренді серед віртуальних ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини