Головна Новини Суспільство події Група компаній SHERIFF зазнала атаки з боку правоохоронних структур
commentss НОВИНИ Всі новини

Група компаній SHERIFF зазнала атаки з боку правоохоронних структур

Атака на SHERIFF розпочалася 28 лютого 2024 року із серії замовних матеріалів про нібито порушення у тендерній документації

22 травня 2024, 15:12
Поділіться публікацією:

Група компаній SHERIFF, що спеціалізується на послугах приватної охорони, стала об'єктом атаки з боку деяких правоохоронних структур, а також атакувалася з боку медіа. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у статті видання "Телеграф".

Група компаній SHERIFF зазнала атаки з боку правоохоронних структур

Дмитро Стрижов розповів про причетних до атаки на SHERIFF

ЗМІ зазначає, у групи компаній SHERIFF почалися неприємності, починаючи з 23 жовтня 2023 року, коли одна з компаній холдингу — ПП "ШЕРИФ-ЗАХИСТ" — здобула перемогу на відкритих торгах у системі Prozorro з надання послуг охорони держпідприємству. Раніше послуги з охорони для держпідприємства без конкуренції надавала компанія "ВЕНБЕСТ-Охорона", ключовим власником якої є Георгій Тупчій.

"Атака на SHERIFF розпочалася 28 лютого 2024 з серії замовних матеріалів про начебто порушення в тендерній документації. Ініціатором інформаційної атаки стала ГО “Національна Когорта” колишнього поліціянта Сергій Владико. Він зараз теж працює у сфері охорони. Після публікації “розслідування” нардеп від провладної партії Микола Галушко відправив десятки депутатських звернень щодо діяльності SHERIFF у всі можливі силові структури", — йдеться у матеріалі.

Журналісти стверджують, що сам нардеп нібито має відношення до охоронного бізнесу та безпосередньо до "ВЕНБЕСТ". Автори матеріалу стверджують, що після роботи в міліції він володів охоронною компанією "Галід", яка у 2023 році була об'єднана з "ВЕНБЕСТ".

Телеграф зазначає, що БЕБ, Нацполіція та ДБР відкрили проти SHERIFF кілька виробництв у Києві, Хмельницькому, Чернівцях.

"Паралельно з атакою в медіа та через "правоохоронців" конкуренти SHERIFF — насамперед "ВЕНБЕСТ" — почали розсилати клієнтам компанії листи з рекомендацією не працювати з SHERIFF", — йдеться у статті.

На думку засновника групи компаній SHERIFF Дмитра Стрижова, вся сукупність дій свідчать про перевірені методи, які активно використовувалися у 90-х та за часів президента Януковича та його покоління "силовиків".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини