Головна Новини Суспільство події Грозові зливи: у яких областях України зіпсується погода 14 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Грозові зливи: у яких областях України зіпсується погода 14 червня

Прогноз погоди на 14 червня в Україні.

13 червня 2022, 23:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У вівторок у деяких областях України очікуються дощі, які супроводжуватимуться грозами. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Грозові зливи: у яких областях України зіпсується погода 14 червня

Погода в Україні

Синоптики прогнозує погіршення погоди у північній, південній, центральній та східній частинах країни. За їхньою інформацією, грозові зливи 14 червня слід очікувати у таких областях України: Чернігівській, Київській, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Харківській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, а також у Сімферополі.

Температура повітря у північній частині України вдень підніметься до 26 градусів. На ніч очікується до 17. У центральних областях удень стовпчики термометра покажуть 27 градусів. Вночі температура впаде до 17. На півдні країни очікується до 31 градуса вдень, а на ніч — до 19 градусів. У східній частині вдень температура повітря підніметься до 31 градусів, а вночі впаде до 17-19 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що означають заяви про передачу Україні ядерної зброї. Чому малоймовірно, що росія застосує ядерну зброю проти України.

Читайте також про те, що може наблизити закінчення війни – від чого залежить перемога України. ВСУ очікують на допомогу Заходу, щоб розпочати масштабний контрнаступ.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що якесь озброєння Північна Корея може надати росії, — військовий оглядач. Чим Північна Корея може допомогти росії у війні з Україною і чому Кім Чен Ін погодився.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   суд заборонив діяльність ще однієї проросійської партії, що відомо. Діяльність проросійської політичної партії Соціалістів в Україні заборонено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини