Головна Новини Суспільство події Громадяни яких країн не зможуть відвідати Україну без ПЛР-тесту
commentss НОВИНИ Всі новини

Громадяни яких країн не зможуть відвідати Україну без ПЛР-тесту

Такими намірами українська влада має намір боротися зі штамом "Дельта"

23 червня 2021, 20:34
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 23 червня, Кабінет Міністрів України провів засідання з протидії "Дельта-штаму" коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Громадяни яких країн не зможуть відвідати Україну без ПЛР-тесту

Коронавірус на кордоні - фото з відкритих джерел

По закінченню засідання уряд ввів обов'язковий тест для перетину українського кордону для людей, які їдуть із 4 країн: Великобританії, Індії, Росії та Португалії.

Громадянам цих країн потрібно буде зробити тест на визначення антигену коронавіруса SARS-CoV-2 відразу на прикордонному пункті пропуску. Робити тест доведеться і в разі, якщо громадяни перебували на території цих країн протягом не менше 7 днів.

Це обмеження почне діяти з 25 червня 2021 року.

Нагадаємо, що влада столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі пропонує туристам пройти безкоштовну вакцинацію проти COVID-19. Туристи з візами, виданими Абу-Дабі, і власники паспортів, які мають право на туристичну візу, при прибутті в ОАЕ з Абу-Дабі можуть забронювати безкоштовні вакцини. Деталі шукайте в нашому матеріалі.

Додамо, що московська влада планує почати обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для працівників сфери послуг до 15 серпня.

Крім того, у департаменті охорони здоров'я міста повідомили, що віднині в лікарнях столиці будуть надавати планову допомогу лише вакцинованим особам. Такі ж обмеження поширяться й на частину московських ресторанів.

Влада ж Індонезії почала роздавати курчат для стимуляції жителів сільських районів країни вакцинуватися від COVID-19. Їх роздають людям від 45 років і старше після того, як вони зроблять щеплення. Повідомляється, що після запуску цієї програми кількість охочих вакцинуватися зросла у 10 разів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини