Головна Новини Суспільство події Громадський діяч звернувся до кожного: що негайно потрібно зробити всім українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Громадський діяч звернувся до кожного: що негайно потрібно зробити всім українцям

Громадський діяч Дмитро Золотухін звернувся до кожного українця і закликав ввечері максимально вимкнути всі електричні прилади. Якщо цього не зробити, то дуже ймовірно уже сьогодні розпочнуться вимкнення електроенергії

8 травня 2024, 19:42
Поділіться публікацією:

Громадський діяч Дмитро Золотухін закликав кожного українця сьогодні ввечері максимально вимкнути усі електричні прилади.

Громадський діяч звернувся до кожного: що негайно потрібно зробити всім українцям

Відключення світла

"Якщо ви цього не зробите — дуже ймовірні відключення електроенергії. Навіть, вже сьогодні. Також, приготуйтеся до того, що це літо потрібно буде провести без кондиціонерів. Або, без кондиціонерів і без світла взагалі",
- відзначив Золотухін.

Прикметно, що з таким же закликом до українців раніше звернулися в "Укренерго". Там допустили, що уже сьогодні ввечері з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні.

"Обмеження будуть рівномірно розподілені по всім областям. Як саме будуть діяти графіки відключень в кожній області, буде оприлюднено на офіційних сторінках місцевих обленерго",
– заявили в прес-службі НЕК.

В "Укренерго" повідомили", що дефіцит в енергосистемі виник через пошкодження обладнання українських електростанцій, які виникли в результаті терористичних дій Росії, яка атакувала сьогодні Україну ракетами та дронами.

В "Укренерго" також нагадали, що у наслідок ворожої атаки зазнали пошкоджень тепло та гідроелектростанції. Окрім того, дрони терористів пошкодили обладнання одного з об’єктів в центральному регіоні.

При цьому в компанії додали, що у вечірні години планують імпортувати електроенергію з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини та Молдови.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Міноборони країни-агресора підтвердили інформацію про те, що вони завдали удар ракетами та дронами по об’єктам енергетики в Україні. Там відзначили, що це буцімто був удар у відповідь, оскільки Україна також знищує об’єкти енергетики на території Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини