Головна Новини Суспільство події Григорій Козловський та ФК «Рух» закупили майже 200 дронів для фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Григорій Козловський та ФК «Рух» закупили майже 200 дронів для фронту

23 серпня 2023, 17:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








"Жовто-чорні" та їх засновник Григорій Козловський завжди підтримують українських військових.  Так ФК "Рух" та його засновник Григорій Козловський профінансували закупівлю 180 дронів на 4 мільйони гривень в межах ініціативи "Пташки Перемоги".

Григорій Козловський та ФК «Рух» закупили майже 200 дронів для фронту

Григорій Петрович Козловський - засновник ФК "Рух"(Львів), відомий львівський меценат і бізнесмен

"В межах ініціативи "Пташки Перемоги" ми хотіли передати військовим 1000 дронів. Загалом за менш ніж 5 місяців вдалося передати нашим оборонцям 1154 дрони. Але ми не зупинятимемося на цьому, а зробимо все від нас залежне, аби якомога більше таких "пташок" відправлялись на фронт, адже вони зберігають життя українських військових та вбивають окупантів. Дякую всім, хто долучився до цієї ініціативи. В єдності сила, і Перемога буде за нами!", – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Цю допомогу отримають воїни 103-ї та 125-ї бригад ТрО ЗСУ, 24-ї ОМБр імені Короля Данила, 80-ї ДШБ ДШВ, 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ та 7-ї ОШБ, а також прикордонники та розвідники. Їм передали:

- 240 FPV-дронів (бойові);

- 31 Mavic та 1 MATRICE 30Т (розвідувальні);

- антидронову рушницю.

Григорій Козловський зазначив: "Коли ми разом – ми сильні. Коли ми разом – ми можемо зробити набагато більше. Наш благодійний фонд "Рух у майбутнє" поставив собі за ціль повсякденно робити все можливе, щоб наближати нашу перемогу". 

Дрони віддадуть військовослужбовцям одразу у руки. Їх безпосередньо на передовій отримують хлопці, які боронять нашу країну. Це "очі" для наших військових і можливість боляче вразити ворога. 

Григорій Козловський та ФК «Рух» закупили майже 200 дронів для фронту - фото 2

Один з меценатів  проекту "Пташки Перемоги" засновник компанії "Галицька Свіжина" Тарас Лисий відзначив: "Це лише початок і далі ми продовжимо допомагати і розвивати цю ініціативу. Ми працювали, працюємо і будемо працювати на Перемогу! Це важливо, адже наша допомога дуже потрібна нашим військовим".

Григорій Козловський та ФК «Рух» закупили майже 200 дронів для фронту - фото 3

Військові вдячні за таку допомогу, адже дрони дуже необхідні на передовій. Зокрема, дрон може як допомогти врятувати життя бійця, так і ефективно нищити ворога.

Григорій Козловський та ФК «Рух» закупили майже 200 дронів для фронту - фото 4

БО "Рух у майбутнє" має пряму комунікацію з військовими підрозділами, іншими благодійними фондами та волонтерськими організаціями. Клуб намагається допомогти всіма доступними методами. І ця допомога не припиниться, а навпаки – лише збільшуватиметься.

"Ми повністю інтегровані у процеси підтримки українській армії. Ця підтримка триває з першого дня війни, і буде тривати з боку нашого клубу до останнього дня війни. Сьогоднішня допомога – це данина вдячності нашим військовим за те, що ми зуміли провести минулий сезон і успішно його завершили", — зазначив  Григорій Петрович Козловський. 

Раніше "Рух" передав на потреби 45-ої окремої артилерійської бригади комплектуючі до системи Starlink. Загальна сума допомоги склала понад 800 тисяч гривень.  

Григорій Козловський та ФК «Рух» закупили майже 200 дронів для фронту - фото 5

І це — не разові акції з боку ФК "Рух" та його засновника Григорія Козловського. Взимку 45-та окрема артилерійська бригада ЗСУ отримала інноваційні сучасні дрони. Ці квадрокоптери облаштовані тепловізійними камерами нічного бачення. Серед моделей, які передав ФК "Рух", модифіковані дрони Djimatrice 30 і Djienterprise.

А навесні ФК "Рух" і його засновник Григорій Петрович Козловський передали 45 окремій артилерійській бригаді ЗСУ сім квадрокоптерів DJI Mavic 3 та партію з шести безпілотників "Мара".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини