Головна Новини Суспільство події Григорій Козловський і ФК "Рух" допомогли дітям-сиротам і дітям з багатодітних сімей здобути освіту
commentss НОВИНИ Всі новини

Григорій Козловський і ФК "Рух" допомогли дітям-сиротам і дітям з багатодітних сімей здобути освіту

Львівський бізнесмен Григорій Козловський профінансував навчання групи студентів у Галицькому медичному коледжі імені Євгена Гливи

21 листопада 2023, 14:21
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Григорій Козловський, відомий львівський бізнесмен і меценат, разом з ФК "Рух" з перших днів військової агресії росії допомагають українським військовим, а тепер долучились до допомоги майбутнім медикам — меценат оплатив повний курс навчання для шести студентів-медиків.

Григорій Козловський і ФК "Рух" допомогли дітям-сиротам і дітям з багатодітних сімей здобути освіту

Григорій Козловський - засновник ФК "Рух", бізнесмен і меценат

Підтримка для студентів дуже цінна, особливо в умовах війни. ФК "Рух" та Григорій Козловський підтримують студентів у складних обставинах, так засновник "жовто-чорних"  профінансував навчання групи студентів у Галицькому медичному коледжі імені Євгена Гливи. Серед студентів, які отримали допомогу є діти-сироти, діти з багатодітних сімей та відмінники навчання.

"У час повномасштабної війни допомагаємо не лише нашим захисникам, а й підростаючому поколінню! Всі діти мають право на якісну освіту, яка відповідає їхнім потребам та здібностям. Однак діти-сироти та діти з багатодітних сімей часто не мають можливості отримати таку освіту через фінансові труднощі або інші фактори. Тому важливо підтримувати цих дітей, допомагаючи їм реалізувати свій потенціал і відчувати, що їхні таланти і зусилля цінуються", — зазначив меценат Григорій Козловський.

За наданою спонсорською допомогою є повний курс навчання за фахом "Медсестринство"  (І курс – за 4 роки, II курс – за 3 роки відповідно) для:

  •   Панчук Анастасія Володимирівна, студентка І курсу;
  •   Михальчишен Карина Ігорівна, студентка І курсу;
  •   Дудич Матвій Олегович, студент І курсу;
  •   Середа Олександр Васильович, студент I курсу;
  •    Заставецька Ганна Степанівна, студентка II курсу;
  •   Кулик Богдана Василівна, студентка ІІ курсу.

Григорій Козловський і ФК ”Рух” допомогли дітям-сиротам і дітям з багатодітних сімей здобути освіту - фото 2

Галицький медичний коледж імені Євгена Гливи

Варто відзначити, що навчальний заклад направив до мецената лист. Адміністрація закладу висловила вдячність за величезний внесок у розвиток і підготовку студентів за фахом "Медсестринство". Діяльність Григорія Козловського є важливим внеском у розвиток України. Його допомога дозволяє талановитим дітям-сиротам та дітям з багатодітних сімей отримати якісну освіту та соціальну підтримку, а також реалізувати свій потенціал.

Григорій Козловський і ФК ”Рух” допомогли дітям-сиротам і дітям з багатодітних сімей здобути освіту - фото 3

"Завдяки Вашій підтримці та відданості благородній справі наші студенти зможуть отримати досконалі знання та фундаментальну практичну підготовку у сфері охорони здоров’я", — зазначила виконавчий директор Галицького медичного коледжу імені Євгена Гливи Алла Колодницька.

Григорій Петрович Козловський та ФК "Рух"  активно допомагають дітям, які постраждали від війни в Україні. Так у 2022 році "жовто-чорна" сім’я надала фінансову допомогу на відновлення дитячих будинків сімейного типу та закладів для дітей-сиріт у Львівській області. А також допомогла у придбанні гуманітарної допомоги для дітей, які перебувають у тимчасових притулках.

Крім того, персона Григорій Козловський та благодійна організація "Рух у Майбутнє" створює спеціалізовані освітні програми для талановитих дітей-сиріт та дітей з багатодітних сімей. Ці програми адаптовані до потреб та здібностей цих дітей. А також організовує відпочинок українських дітей у європейських країнах для обміну досвідом та культурними цінностями.

Минулої весни благодійна організація "Рух у Майбутнє" організувала урок із розпису писанок для діток з Харкова та Мелітополя, які на час війни знайшли свій прихисток у Винниківській школі-інтернаті. Писанкарка Ірина Кметь розповіла про символізм писанки та навчила розписувати яєчка за допомогою писачка, воску та барвників. І хоч переважна більшість діток розписувала писанки вперше у житті, але поставилася до заняття дуже серйозно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини