Головна Новини Суспільство події Град, урагани, блискавки та, навіть, смерчі: в останній день червня Україну накриють потужні погодні явища
commentss НОВИНИ Всі новини

Град, урагани, блискавки та, навіть, смерчі: в останній день червня Україну накриють потужні погодні явища

Погода в Україні в останній день літа буде з потужними синоптичними явищами

30 червня 2022, 01:33 comments1755
Поділіться публікацією:

Ситуація з погодою в нашій країні в останній день червня  буде  наповнена потужними природними явищами. Це — грози, шквали, блискавки, град і, навіть, смерчі. В деяких  регіонах денна температура  понизиться до +23 градусів, а в інших місцевостях  — продовжуватиметься 35-градусна спека.

Град, урагани, блискавки та, навіть, смерчі: в останній день червня Україну накриють потужні погодні явища

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, ці відчутні  контрасти червневої температури, від — +35 до +25 градусів, та  активна присутність атмосферних фронтів стануть причиною того, що в більшість українських регіонів  30 червня прийде непогода.

"Очікуються місцями — зливи, грози, при грозах можливі локально град, шквали та навіть мілкомасштабні смерчі", — зазначає  синоптикиня.

Без  опадів обійдуться місцевості Заходу країни, адже  на цих територіях у четвер будуть області підвищеного атмосферного тиску. Тому там  палитиме сонце та продовжиться спека.

 Найбільше стовпчик термометра показуватиме в Західному регіоні -+30+35 градусів, значно приємнішою буде температура, +23+27 градусів,  у східних областях. На решті  українських областей спека слабшатиме до +25+30 градусів.

В столиці 30-го червня  посвіжішає: стовпчик термометра  протягом  дня показуватиме +28+29 градусів.  Можливий невеликий дощ та гроза, але   сильної зливи не буде.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, коли Україну покине пекельна спекаТільки західний регіон ще затримається  посеред спеки — +30+34 градуси. Очікуване   на цих територіях  пониження температури повітря прогнозується  з 2 липня, це буде субота.  Послаблення спеки в Україні, окрім західних областей, передбачається у четвер, 30 червня. У західній частині стане легше дихати від 2 липня.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини