Головна Новини Суспільство події Готуємось до Нового року: лайфак, як зробити так, щоб ялинка довше стояла і не обсипалася
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємось до Нового року: лайфак, як зробити так, щоб ялинка довше стояла і не обсипалася

Тим, хто віддає перевагу живим ялинкам - ці поради будуть дуже доречними.

14 грудня 2021, 10:38
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що все більше людей віддають перевагу штучним ялинкам, ялинкові базари вже готуються до початку своєї роботи. При цьому ті люди, які віддають перевагу живим ялинкам, постійно задаються питанням, як продовжити життя новорічному деревцю, домігшись того, щоб новорічна красуня простояла якомога довше і не обсипалася. Секрет того, щоб ялинка якомога довше радувала око і не обсипалася, полягає у догляді за нею. Як продає портал "Коментарі", про це пише The Art of Manliness.

Готуємось до Нового року: лайфак, як зробити так, щоб ялинка довше стояла і не обсипалася

Новорічна ялинка. Фото: з відкритих джерел

Багатьом з дитинства полюбилися запахи свіжої ялинки та мандарин, бо для багатьох це і є атрибути новорічного свята, але іноді трапляється так, що ялинка простоїть буквально пару днів та втрачає свій зовнішній вигляд, жовтіє та починає обсипатися. Для того, щоб цього не сталося, потрібний спеціальний догляд.

Фахівці рекомендують купувати дерево не раніше ніж за два тижні до Нового року. Така ялинка точно достоїть до Різдва. Важливо також перед тим, як ставити ялинку і вбирати її дерево на вулиці або в прохолодному місці. Також фахівці радять перед тим, як почати вбирати ялинку занести її хоча б на один-два дні в коридор, щоб не було різкого перепаду температури, обмотавши при цьому стовбур дерева мокрою ганчіркою.

Також непогано було б підрізати стовбур приблизно на пару сантиметрів знизу, а потім просвердлити отвір по центру стовбуру. Все це допоможе ялинці краще вбирати вологу. Ну, і, звичайно, краще ставити її в прохолодне місце. Якщо ж у будинку такого місця немає, то, як мінімум, потрібно встановити ялинку подалі від каміна або батареї.

Читайте також на порталі "Коментарі" – вчені розповіли, чому новорічна ялинка може спричинити головний біль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини