Головна Новини Суспільство події Господарський суд Миколаєва заборонив будь-які операції з майном Первомайського МКК
commentss НОВИНИ Всі новини

Господарський суд Миколаєва заборонив будь-які операції з майном Первомайського МКК

Операції з майном Первомайського молочно-консервного комбінату були заборонені за рішенням Господарського суду Миколаєва.

23 травня 2023, 13:53
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Господарський суд Миколаєва ухвалив рішення заборонити будь-які операції з майном Первомайського молочно-консервного комбінату. 

Господарський суд Миколаєва заборонив будь-які операції з майном Первомайського МКК

Господарський суд Миколаєва заборонив операції з майном Первомайського МКК

Про це йдеться в ухвалі суду від 19 травня 2023 року, яка була прийнята у відповідь на заяву ПАТ “Первомайський молочноконсервний комбінат” про забезпечення позову. 

Своїм рішенням суд задовольнив заяву ПМКК та заборонив ТОВ “Фінансова компанія “Київ Фінанс” вчиняти будь-які дії, спрямовані на передачу у власність або у користування (у тому числі відчуження, перереєстрацію, реєстрацію, визнання права власності тощо) щодо низки об'єктів нерухомого майна ПМКК у Миколаївській області, які є предметом іпотеки в ПАТ “Український іноваційний банк”. 

Своїм рішенням суд також заборонив органам, які здійснюють реєстрацію речових прав на нерухоме майно, здійснювати будь-які реєстраційні дії щодо об'єктів нерухомого майна ПМКК, про які йдеться у позові. 

У своїй позовній заяві ПМКК нагадує, що за рішенням Верховного суду № “ФК “Київ Фінанс” не набуло прав “Укрінбанку”, який досі знаходиться у стадії ліквідації. А отже не могло набути прав на майно ПМКК, яке є предметом іпотеки в “Укрінбанку”. Наразі сторони вирішують це питання в судовому порядку. 

Господарський суд Миколаєва погодився з аргументами ПМКК, що заборона на розпорядження майном ПМКК буде належним способом забезпечення позову. Інакше є ризик відчуження цього майна на користь третіх осіб. 

Ухвала набрала законної сили з моменту її підписання суддею, а отже заборона на розпорядження майном ПМКК внесена до ЄДР. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини