Головна Новини Суспільство події Гордон по-філософськи прокоментував своє лідерство у президентському рейтингу
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон по-філософськи прокоментував своє лідерство у президентському рейтингу

Журналіст розповів, чи збирається йти у політику взагалі

1 січня 2022, 13:06 comments2309
Поділіться публікацією:

В ефірі програми "Час Голованова" Дмитро Гордон розповів, що думає про рейтинг, який опублікували центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова та Фонд "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва. Українців запитали, кого б вони обрали президентом із кандидатів, що не є політиками.

Гордон по-філософськи прокоментував своє лідерство у президентському рейтингу

Дмитро Гордон, фото Facebook

За Гордона проголосували 27,2%, за Віталія Портнікова — 19,7%, за Євгена Комаровського — 9,9% опитаних. Лише 30% опитаних змогли визначитися з кандидатом, за якого б голосували.

Дмитро Гордон відповів досить стримано про рейтинг, зазначивши, що не звертає уваги ні на які рейтинги й просив його нікуди не включати. Причиною такої байдужості журналіст називає відсутність мети йти у політику й цікавості до високих державних посад.

"Мені не цікаво, оскільки я нікуди не збираюся. Я хочу сказати всоте: нікуди не збираюся йти — ані у президенти, ані у Верховну Раду, ані у генпрокурори, ані у керівники ДБР. Гордон у президенти не піде", — наголосив гість програми.

Також він зазначив, що став Дмитром Гордоном і більше амбіцій у його немає. Журналіст додав, що не може пройти повз охочих із ним сфотографуватися, бо з повагою ставиться до тих, хто хоче зробити селфі або взяти автограф.

"Немає ціни цим цифрам. Ціна є вчинкам, ціна душі є, ціна відповідальності перед іншими людьми є, а все інше — це пустота", — сказав Гордон.

Як повідомляв портал "Коментарі", Гордон назвав причину, чому на сцені "Кварталу" Зеленського більше не побачимо. Журналіст Дмитро Гордон впевнений, що своїми заборонами Офіс президента "вбив" "Квартал", який так сподобався українцям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Іван

1 січня 2022, 13:57

Квартал не виправдав довіри, дайош бульвар! )

Van

1 січня 2022, 13:54

Сколько можно эту заказуху тулить? Гордон - президент. Препиздент.

Ольга

1 січня 2022, 13:51

борис купцов, а у вас?

Ольга

1 січня 2022, 13:49

Нам ще Гордона в президенти бракувало!

стас

1 січня 2022, 13:38

всі проросійські в спмску люди це пропаганда людям вбивають що електорат російський в перевісі фейк

Владимир

1 січня 2022, 13:26

Довольно легко получить любые нужные результаты проводя опросы целевой аудитории. Если сделаеть опрос на сайте "антифа" где собираются фашисты Украины и РФ то вопос "Бомбить ли Киев" получит 100% поддержки.

борис купцов

1 січня 2022, 13:25

Так у нас любой презик - это Г...дон !


Новини