Головна Новини Суспільство події Гордон назвав найгірший сценарій Путіна щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон назвав найгірший сценарій Путіна щодо України

Дмитро Гордон вважає, що сам по собі Донбас Путіну не потрібен, для нього це тягар

23 лютого 2022, 08:10 comments2102
Поділіться публікацією:

Найгіршим сценарієм для України стане ситуація, коли, як розповідає російська пропаганда, "рятуючи народ Донбасу від провокацій української влади" російські війська підуть на Маріуполь, Слов'янськ та Краматорськ. Таким чином російські війська намагатимуться захопити територію, зазначену в так званих "конституціях" квазіреспублік "ДНР" та "ЛНР". Як передає видання "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив український тележурналіст та бізнесмен Дмитро Гордон.

Гордон назвав найгірший сценарій Путіна щодо України

Дмитро Гордон. Фото: з відкритих джерел

Журналіст зазначив, що в тих же Маріуполі, Слов'янську та Краматорську стоїть українська армія, яка добре озброєна, мотивована – там гарне укріплення. Можуть розпочатися серйозні бої.

"Сьогодні що відбувається? Відловлюють хлопців у Донецьку, Луганську, відловлюють пацанів, щоб вони йшли захищати "ДНР" та "ЛНР". Я звертався вже до цих хлопців. Хочу ще раз звернутись, бо це наші люди, наші громадяни. Вони повинні розуміти, що їх хочуть кинути як гарматне м'ясо під вогонь, ними хочуть прикритися. Після них підуть уже регулярні російські військові частини, але першими підуть вони", – наголосив Гордон.

Дмитро Гордон також припустив, що, коли російська армія підійде впритул до лінії розмежування, де стоїть українська армія, Путін може почати торгуватися із Заходом, вимагаючи від того виконання його вимог. При цьому Гордон вважає, що Путін навряд чи зупиниться в ОРДЛО, тому що сам Донбас йому не потрібен, ця територія потребує величезних фінансів, чого не може собі дозволити Росія. Путіна цікавить уся Україна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін відреагував на ідею про те, щоб відновити Росію у межах Російської імперії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Alex

23 лютого 2022, 08:33

Этот продавец египетских пирамид - крутой эксперт, однако...


Новини