Головна Новини Суспільство події Гончаренко повертається в ПАРЄ: з якою доповіддю виступить політик
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончаренко повертається в ПАРЄ: з якою доповіддю виступить політик

Нардепа призначили доповідачем щодо питань міграції

24 червня 2021, 14:37
Поділіться публікацією:

Парламентська Асамблея Ради Європи (ПАРЄ) призначила народного депутата України від партії "Європейська солідарність" Олексія Гончаренка доповідачем щодо стану дотримання прав людини в питаннях міграції та надання притулку. Про це політик повідомив у своєму Telegram.

Гончаренко повертається в ПАРЄ: з якою доповіддю виступить політик

Олексій Гончаренко - фото: Думская

Доповідь буде стосуватися нового міграційного пакту країн Європейського Союзу.

"Уже майже рік в Європі навколо нього йдуть запеклі дискусії. В цілому, пакт пропонує компроміс між жорсткою міграційною політикою, яку мають деякі країни Європи, і бажанням запропонувати більш ефективні системи міграції та надання притулку", — написав нардеп.

За його словами, це питання є одним з найважливіших і чутливих для Європи. Перш за все, майбутня доповідь Гончаренко стосуватиметься уразливості стану дітей-мігрантів, возз'єднання сімей і затримання мігрантів.

Нагадаємо, що 28 січня 2021 року Олексій Гончаренко влаштував перепалку з очільником делегації Росії Петром Толстим і назвав його пропагандистом, негідником і вбивцею. Також нардеп сказав, що місце Толстого в "кімнаті для бруду" і послав його "крутитися на жердині Путіна". У відповідь на репліки Гончаренка у Толстого здали нерви й він попросив більше не надавати слова українській делегації. На це український політик зауважив, що російським пропагандистам не потрібна правда і назвав Толстого антисемітом і українофобом. Російський політик Петро Толстой неодноразово виправдовував окупацію Криму у 2014 році й називав Україну неповноцінною державою.

Через це 27 квітня 2021 року народного депутата від партії "Європейська солідарність" і члена української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи Олексія Гончаренка позбавили можливості виступати в ПАРЄ

Також Міністерство закордонних справ офіційно засудило рішення Парламентської асамблеї ради Європи про позбавлення народного депутата України Олексія Гончаренка права виступати на засіданнях організації та назвало рішення ПАРЄ дискримінацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

24 червня 2021, 14:22

Ути-пути наш флюгер губастенький))

Вова

24 червня 2021, 14:00

политик? в гончаренко нет ничего от политика априори. недоразумение какое-то


Новини