Головна Новини Суспільство події Голова Міжнародного кримінального суду зробила заяву щодо Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Міжнародного кримінального суду зробила заяву щодо Путіна

Перша японка на посаді голови МКС Томоко Акане говорить, що Путін отримає покарання, на яке заслуговує за війну в Україні.

21 березня 2024, 09:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Нещодавно обрана нова голова Міжнародного кримінального суду Томоко Акане заявила, що президент Росії Володимир Путін не уникне відповідальності через розпочату ним війну в Україні. Крім того, МКС видав нові ордери на російські воєнні злочини в Україні.

Голова Міжнародного кримінального суду зробила заяву щодо Путіна

Голова МКС Томоко Акане висловилась про Путіна. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю для японського видання Kyodo News Томоко Акане процитувала китайське прислів’я, щодо майбутнього російського диктатора Володимира Путіна.

"Помста Неба повільна, але вірна", — каже Томока Акане, пояснюючи, що Путін отримає те, на що заслуговує.

Попри те, що Росія не погоджується передати Володимира Путіна до суду для розгляду справи проти президента РФ, голова МКС вважає, що кожен повинен отримати покарання за свої злочини.

"Поки є докази та потреба, ми повинні видати ордер на арешт незалежно від обставин чи політичного походження", — сказала Акане.

67-річна Томока Акане стала першою японкою, яка очолить Міжнародний кримінальний суд, що видав у березні 2023 року ордер на арешт Володимира Путіна через його причетність до воєнних злочинів пов’язаних з війною в Україні. Крім того, у березні 2024 року МКС також видав нові ордери на арешт російських військових, які були причетні до ударів по цивільних об’єктам та енергетичній інфраструктурі в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін виступив перед довіреними особами у Кремлі та зробив цинічну заяву про удари по цивільних об’єктах в Україні.

Також "Коментарі" писали, що за результатами ЦВК РФ став відомий регіон, який найменше голосував за Путіна на так званих президентських виборах у Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини