Головна Новини Суспільство події Голова Київської ОВА Кулеба піариться на звільненому Херсоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Київської ОВА Кулеба піариться на звільненому Херсоні

Окремі чиновники готові піаритися будь-де, незалежно від посади, яку вони обіймають та регіону, де працюють. Наприклад Кулеба піариться на допомозі Херсону

15 листопада 2022, 21:00 comments1136
Поділіться публікацією:

Щойно звільнили Херсон, щойно приїхав Президент, як у місто ламанувся цілий "селфі-караван" політиків, які не мають жодного відношення до Херсону і Херсонщини. При цьому з міркувань безпеки до міста досі не пускають місцевих жителів, що виїхали, і журналістів. 

Голова Київської ОВА Кулеба піариться на звільненому Херсоні

Олексій Кулеба поїхав до Херсону попіаритися

"Я чув, що навіть для гуманітарки, за винятком іменної, запровадили обмеження. Для того ж Вілкула, який фланує Херсоном, а не підпорядкованим йому Кривим Рогом, це значення не має. Як не має і для голови Київської ОВА Олексія Кулеби, який вже відзвітував у соцмережах фоточками, як він особисто допомагає Бериславщині медикаментами та гігієнічними засобами", — написав у себе на сторінці в Фейсбук журналіст Іванов.

На його думку, Кулеба вирішив опікуватися благодійністю на Херсонщині, бо саме до півдня зараз прикута увага медіа, а не до понівечених війною Бородянки, Макарова чи Демидова Київської області. "Не виникало б жодного питання, якби під час селфі-перегонів вони не забували про свої регіони. Безумовно, допомога потрібна скрізь і завжди. Але краще дбати про свою сферу відповідальності, навіть якщо вона не така перспективна з точки зору піару", — вважає журналіст. 

Він також додав, що чиновницькі фотосети з Херсону наштовхують на єдину думку про те, що "в чомусь, війна змінила все, а в чомусь — нічого. І це пригнічує".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Аліна

15 листопада 2022, 21:22

Київська ОВА передала допомогу на Херсон. Ніхто нікуди не їздив. Навіщо ця диза?


Новини