Головна Новини Суспільство події Голова Харківської ОДА: Росія не має жодних шансів взяти Харків
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Харківської ОДА: Росія не має жодних шансів взяти Харків

ВСУ тримають свої позиції, постійно їх посилюють, ворог їх час від часу перевіряє, чи ведуться обстріли

15 березня 2022, 09:35
Поділіться публікацією:

У російських окупаційних військ немає жодних шансів, що Харків опиниться у повній окупації. Українські захисники твердо тримають свої позиції, які тільки посилюються. Як передає видання "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив голова Харківської облдержадміністрації Олег Синєгубов.  

Голова Харківської ОДА: Росія не має жодних шансів взяти Харків

Харків. Фото: з відкритих джерел

Губернатор Харківської області зазначив, що ЗСУ залишаються на своїх позиціях, вони не відступають, не здають території ворогові. Ворожі війська іноді намагаються перевіряти українських захисників, наскільки вони щільно тримають оборону.  

Олег Синегубов наголосив, що немає жодних шансів, що Харків опиниться під контролем окупантів, вони не зможуть взяти місто. Це позиція не лише військових, а й цивільних, які готові давати відсіч російському агресору.  

За словами голови Харківської ОДА, всі вже бачать, як на 20 день війни окупаційним військам не вдалося виконати поставлені завдання, не вдалося просунутися в глиб Харкова, щоб взяти місто в окупацію.

Зазначимо, Харків на сьогоднішній день є одним із тих міст, які зазнають шквального авіаобстрілу супротивника, застосовується також артилерія. Раніше росіяни самі заявляли про пріоритетність взяти саме Харків, яке є ключовим містом для окупації Росією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міноборони РФ знову продемонстрували, що живуть у паралельній реальності, назвавши ті області, які російська армія закидає бомбами та ракетами такими, де проживають люди, які мають дуже плідні, родинні зв'язки з росіянами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини