Головна Новини Суспільство події Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подав у відставку - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подав у відставку - ЗМІ

Замість посади керівника САП Холодницькому пообіцяли місце в Офісі президента, - ЗМІ

21 серпня 2020, 12:06 comments1334
Поділіться публікацією:

Назар Холодницький йде зі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Він уже написав заяву про звільнення і планує опублікувати її до кінця дня. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на власні джерела в САП.

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подав у відставку - ЗМІ

Назар Холодницький. Фото: golos.ua

Піти з САП Холодницький збирається 1 вересня. При цьому, за даними видання, він не буде претендувати ні на одну іншу посаду в органах прокуратури.

Тим часом видання "Vesti.ua" пише, що нове робоче місце для Назара Холодницького готують в Офісі президента. Йому нібито пообіцяли місце радника Володимира Зеленського. Але для цього він повинен піти з САП назовсім. Причиною ж такого рішення міг стати конфлікт Холодницького з генеральним прокурором Іриною Венедиктовою.

"Коли керівник САП Назар Холодницький пішов шляхом загострення конфлікту, йому запропонували наступну схему — спочатку піти у відпустку, а повернувшись, написати заяву про звільнення. Тільки в такому випадку він може прийти в Офіс президента в якості радника", — розповів співрозмовник журналістам видання.

У прес-службі Антикорупційної прокуратури поки що інформацію про відставку не підтверджують. Мовчить і сам Назар Холодницький.

Нагадаємо, що Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру Назар Холодницький очолював з листопада 2015 року.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що перша інформація про звільнення Холодницького з'явилася ще пів року тому, але тоді він спростував чутки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини