Головна Новини Суспільство події Керівник ОП зробив заяву про вступ України в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник ОП зробив заяву про вступ України в НАТО

Єрмак сподівається, що наші партнери якомога швидше дійдуть згоди стосовно приєднання нашої країни до Альянсу

13 червня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

Керівник Офісу Президента (ОП) України Андрій Єрмак сподівається на швидке приєднання нашої держави до Північноатлантичного Альянсу (НАТО). Він висловив бажання, щоб країни блоку якомога швидше досягли згоди в цьому питанні. Про це очільник ОП розповів в інтерв'ю газеті la Repubblica, пише видання "РБК-Україна".

Керівник ОП зробив заяву про вступ України в НАТО

Андрій Ермак - фото з відкритих джерел

Андрій Єрмак також згадав слова президента Володимира Зеленського про те, що українці наразі знаходяться в небезпеці й потребують допомоги.

"Ми сподіваємося, що наші партнери якомога швидше дійдуть згоди щодо нашого приєднання до НАТО. Майбутнє України залежить від них", — заявив Єрмак.

Керівник Офісу президента також зазначив, що Україна імплементувала необхідні стандарти "більшою мірою, ніж деякі нинішні члени НАТО". Тепер наша країна очікує на конкретні й активні дії з боку Альянсу. 

Нагадаємо, що попри те, що Україну не запросили взяти участь у саміті НАТО, який відбудеться 14 червня в Брюсселі, ставлення Північноатлантичного Альянсу до нашої країни не змінилося. Про те, чого чекати Україні після саміту, виданню "Коментарі" спрогнозував політичний експерт Вадим Трюхан.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що одна з основних причин, через що вступ України в НАТО поки неможливий, за словами політолога Миколи Мельника, полягає у тому, що Україна має територіальні суперечки з Російською Федерацією.

Експерт також нагадав, що для ухвалення рішення про вступ в НАТО потрібно колективне рішення усіх членів Альянсу. Фахівець має великі сумніви, що та ж Угорщина, з якою у нас серйозне "тертя" через мовне і не тільки питання, підтримає його. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

13 червня 2021, 13:54

ермак долбоеб если считает, что банановая республика, которой правят вороватые недоумки нужна в НАТО))) О зеленом говне я вообще молчу, там мозгов похоже никогда и не было. Он как кукла Петрушка которой в жопу руку засунули...


Новини