Головна Новини Суспільство події Глава Луганської області розповів, за скільки днів чекати масованого наступу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Луганської області розповів, за скільки днів чекати масованого наступу РФ

Керівники військових адміністрацій Харківщини, Луганщини та Донбасу просять населення покинути кордони областей та роблять все, щоб евакуація пройшла організовано

6 квітня 2022, 15:15 comments2109
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують активно готуватися до масованого наступу на лаганському напрямку. Саме в цьому напрямку противник активно стягує живу силу та військову техніку. Через кілька днів окупанти можуть піти у наступ, але ЗСУ вже готові до такого повороту подій та готові відбити атаки супротивника. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Глава Луганської області розповів, за скільки днів чекати масованого наступу РФ

Сергій Гайдай. Фото: прес-служба ЛОГА

Губернатор Луганської області припустив, що для того, щоб повністю стягнути війська та живу силу, окупантам знадобиться ще 3-4 дні. Тобто приблизно через такий проміжок часу очікується активний наступ.

При цьому Сергій Гайдай зазначив, що українським захисникам добре відомі плани росіян, і вони вже готові зустріти несподіваних гостей максимально "гостинно".

Зазначимо, влада вже офіційно заявила, що мирним жителям Харківської, Луганської та Донецької областей не можна гаяти часу і краще оперативно евакуюватися. Віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук пояснила, незважаючи на те, що противник своїми обстрілами і зараз не дає людям спокійно виїхати в безпечні місця, це потрібно постаратися все ж таки зробити, оскільки за кілька днів окремі області можуть бути накриті шквальним вогнем.

Якщо говорити про Луганську область, то за 40 днів війни евакуювалось із регіону приблизно 30 тисяч громадян. При цьому в цій цифрі не враховано кількість людей, які виїжджали, використовуючи свій власний транспорт для евакуації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна все ж таки розповіли, чому відмовилися від ідеї продовжувати наступ на Київ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини