Головна Новини Суспільство події Глава Антікорсуда була на вечірці Ківалова з Вовком і Тупицьким - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Антікорсуда була на вечірці Ківалова з Вовком і Тупицьким - ЗМІ

На цю ж вечірку прийшли детективи НАБУ, які спробували вручити главі Окружного адмінсуду Києва Вовку повістку до суду

15 січня 2021, 00:10
Поділіться публікацією:








Глава Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич приїжджала до Київського інституту інтелектуальної власності і права НУ "Одеська юридична академія" в той вечір, коли там розважалися одіозні судді, зокрема глава Окружного адмінсуду Києва Павло Вовк. Про це повідомляє "Слідство.Інфо" в матеріалі "Таємниці слідства".

Глава Антікорсуда була на вечірці Ківалова з Вовком і Тупицьким - ЗМІ

Глава Высшего антикоррупционного суда Елена Танасевич (фото из открытых источников)

За даними декількох джерел редакції в правоохоронних органах, 23 грудня глава ВАКС Олена Танасевич нібито приїхала на передноворічну вечірку, організовану президентом НУ "Одеська юридична академія", Сергієм Ківаловим в київському представництві вузу.

Як повідомляють джерела, Танасевич можливо була в одній компанії з підозрюваним Павлом Вовком та іншими суддями. При цьому саме Антикорупційний суд розглядає справу підозрюваного судді Вовка. Крім Вовка, за інформацією журналістів-розслідувачів, на святкуванні був ще один топ-підозрюваний в мантії — глава Конституційного суду України Олександр Тупицький. На цю ж вечірку прийшли детективи Національного антикорупційного бюро, які спробували вручити Вовку повістку до суду. Суддя терміново покинув будівлю — навіть без верхнього одягу і ігноруючи детективів.

Журналісти зв'язалися з главою ВАКС Оленою Танасевич, але та порадила звернутися в прес-службу і кинула трубку. На запит Антикорупційний суд повідомив, що ввечері 23-го грудня Танасевич відвідала Київський інститут інтелектуальної власності і права НУ "Одеська юридична академія". Однак в ВАКС заявили, що вона приїхала до навчального закладу на 18 годин "для обговорення організації онлайн-лекцій для студентів". Директор інституту Василь Фелик сказав журналістам "Слідство.Інфо", що не знає про проведення суддівської вечірки на території інституту.


Нагадаємо, з кандальной відомий глава Конституційного Суду України Олександр Тупицький вважає, що йому хочуть вручити липову підозру. Про подібну можливість, як повідомляється в документі, Тупицького інформували достовірні джерела, посилаючись на Офіс Президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

15 січня 2021, 11:04

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club

iu

15 січня 2021, 08:31

не могут вручить....бздят..

Суд божий

15 січня 2021, 07:16

Расстрелять пидарасов. Все они не Ураинцы!!! ЕВРЕЙИ!!!!


Новини