Головна Новини Суспільство події Генштаб: ЗСУ продовжує оборонну операцію – відбито 9 атак ворога, 200 окупантів ліквідовано
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб: ЗСУ продовжує оборонну операцію – відбито 9 атак ворога, 200 окупантів ліквідовано

Російські терористичні війська продовжують вести бойові дії, а українські захисники - давати відсіч по всіх напрямках

25 березня 2022, 08:07 comments2148
Поділіться публікацією:

Угрупованнями Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу було уражено 6 повітряних цілей ворога: 1 літак, 1 БПЛА та 4 крилаті ракети. Авіація Повітряних Сил здійснювала патрулювання повітряного простору, винищувальне прикриття військ та об’єктів, ударна авіація здійснювала вогневий вплив по колонах бронетехніки, логістичних центрах та скупченнях військ ворога. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє Генштаб ЗСУ на офіційній сторінці в Facebook.

Генштаб: ЗСУ продовжує оборонну операцію – відбито 9 атак ворога, 200 окупантів ліквідовано

Війна України. Фото: Генштаб ЗСУ

Загалом же українським воїнам вдалося дати відсіч ворогу, завадивши, як мінімум 9 раз піти у атаку. Так, протягом попередньої доби наші воїни відбили 9 ворожих атак, знищили 12 танків, близько 20 одиниць броньованої та автомобільної техніки і 9 артилерійських систем. Противник втратив понад 200 військовослужбовців. Підрозділами протиповітряної оборони збито 2 літаки та 2 БПЛА ворога.

Що ж стосується основних напрямків, де ЗСУ ведуть оборону, то на Волині, де є вірогідність вторгнення з боку Білорусі, прикордонники роблять все від них залежне для прикриття державного кордону. 

На Сіверщині продовжується ведення оборонної операції. Угруповання військ утримує місто Чернігів та стримує просування противника у напрямку на Київ.

Одночасно, угруповання сил і засобів оборони міста Києва продовжує відбиття наступу противника, нанесення йому вогневого ураження та стійке утримання всіх визначених рубежів оборони.

На Півдні продовжується ведення оборонної операції у визначеній операційній зоні, проводиться стабілізаційна операція, виконуються завдання територіальної оборони. 

Російські терористичні війська продовжують вести бойові дії, свідомо порушуючи норми міжнародного гуманітарного права та правила ведення війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський розповів, чому Росія зробила найфатальнішу помилку, вирішивши відкрито піти війною на Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини