Головна Новини Суспільство події Генштаб: на окремих напрямках ЗСУ вдалося перейти у контрнаступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб: на окремих напрямках ЗСУ вдалося перейти у контрнаступ

Противник продовжує зазнавати втрат на відступаючих на окремих напрямках. Основні зусилля окупантів зосереджуються на закріпленні та утриманні раніше зайнятих рубежів та районів оборони

16 березня 2022, 08:00 comments2097
Поділіться публікацією:

Триває 21 день, як український народ разом зі ЗСУ дає відсіч намірам російських окупантів захопити Україну. 15 березня ЗСУ вдалося завдати прицільних ударів по живій силі противника на тимчасово окупованих територіях і навіть перейти в контрнаступ на окремих ділянках. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ.

Генштаб: на окремих напрямках ЗСУ вдалося перейти у контрнаступ

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Зазначається, ЗСУ вдалося 15 березня знищити три літаки РФ, два з них Су-34. Також українські захисники збили 1 вертоліт ворожих сил, 3 БПЛА та 2 крилаті ракети.

За 15 березня ворог також втратив у живій силі. Так було здійснено успішних 9 авіанальотів ЗСУ. В результаті було завдано удару по колонах техніки противника, а також по живій силі країни-агресора.

У Генштабі ЗСУ зазначають, що окупаційні війська не перестають поводитися, як варвари, завдаючи ракетних ударів по важливих об'єктах інфраструктури у мирних українських містах, обстрілюють житлові квартали, де немає і не було військової техніки ЗСУ або військових об'єктів ЗСУ.

Незважаючи на те, що противник не намагається різко йти в контрнаступ він зазнає суттєвих втрат, намагаючись закріпити на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Білому Домі з гумором підійшли до інформації про нові дзеркальні санкції Росії проти адміністрації США. Так прес-секретар Білого Дому Джен Псакі зазначила, що можливо для когось стане новиною, але ніхто з чиновників Білого Дому не планує і ніколи не планував подорожувати Росією. Також ніхто з чиновників США, які потрапили під російські санкції, не має банківських рахунків у РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини