Головна Новини Суспільство події Генерал СБУ розповів про зустріч Зеленського, після якої відбудеться перелом у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал СБУ розповів про зустріч Зеленського, після якої відбудеться перелом у війні

Експерт розповів, яке озброєння передали Україні союзники

28 квітня 2022, 08:45 comments3404
Поділіться публікацією:

Оперативне постачання сучасного озброєння, яке мають передові армії країн НАТО, може стати переломним моментом у війні Росії проти України. Як передає видання "Коментарі", про це заявив генерал-майор запасу СБУ, екс-заступник голови спецслужби Віктор Ягун, пише сайт "Сегодня".

Генерал СБУ розповів про зустріч Зеленського, після якої відбудеться перелом у війні

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Генерал СБУ вважає дуже важливим візит до Києва держсекретаря США Ентоні Блінкена та міністра оборони США Ллойда Остіна. Він важливий не лише тим, що обговорювалося під час переговорів, але й тим, що може наслідувати після самої зустрічі.

Відкриваючи невеликі подробиці Віктор Ягун зазначив, що наступного тижня мають бути підписані всі документи, пройдено всі бюрократичні процедури та почне повноцінно функціонувати ленд-ліз.

Генерал пояснив, що ленд-ліз передбачатиме, що деякі країни самі виділять фінансування на покупку нової зброї для України. Саме це питання предметно обговорювали високопосадовці США та президент Володимир Зеленський.

Ягун вважає, що Україна тепер зможе зробити те, що раніше не могла – закрити небо сама, самостійно. Київ може отримати сучасні системи ППО та авіацію. На зустрічі точно обговорювалося, щоб ці системи ППО були стаціонарними та максимально потужними, щоб вони могли закрити найбільші міста та критичні об'єкти інфраструктури, атомні електростанції. Таким чином вдасться уникнути руйнувань, які можуть спричинити екологічну катастрофу та інші катаклізми.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін змінює куратора "ЛДНР": експерти розповіли, що означає таке рокіровка – до чого готуються у Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виталий

28 квітня 2022, 21:28

Упоротое, если РФ, пока что "вытирает сопли" (не могу пояснить причин и мотиваций, ибо бояться уже нечего, от слова "совсем"), это еще вовсе не означает "перелом в войне"... "Переломить" может... "ТОПОЛЬ-М", "внезапно упавший" на Киев или скажем Львов...Вот только "перелом" то может оказаться несовместимиым с жизнью...


Новини