Головна Новини Суспільство події Ганна Маляр розповіла, що означає статистика Генштабу про вбитих окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ганна Маляр розповіла, що означає статистика Генштабу про вбитих окупантів

У ворога значні втрати в живій силі та техніці на 18 день війни

13 березня 2022, 16:04
Поділіться публікацією:

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, чому не міняється статистика щодо вбитих окупантів вже кілька днів.

Ганна Маляр розповіла, що означає статистика Генштабу про вбитих окупантів

Підбита ворожа техніка, фото Facebook

"Не хвилюйтесь, ворога люто знищують. Так само люто як він руйнує наші міста і села. Але, підрахунок втрат особового складу ворога — далеко не першочергова справа на місці подій", — написала вона.

Також наразі противника наша армія зупинила й наразі немає такого інтенсивного активного протистояння, як раніше. В Генеральному штабі фіксують зниження інтенсивності наступу ворога. Це означає, що війська ворога понесли великі втрати, їм потрібно укомплектування особового складу.

"Треба розуміти, що підрахунок втрат ворога під час активної фази війни дуже ускладнено. Встановити точну цифру ворожих втрат дуже непросто. Є декілька методик підрахунку, які використовуються. Тобто після бою ніхто не ходить с калькулятором, якщо говорити дуже спрощено", — пояснює Маляр.

Інформацію про кількість вбитих військових противника отримують наші військові з різних джерел, часто це буває із запізненням на декілька діб, в залежності від ситуації на фронті.

Зате є інформація від речника СБУ про затриманих інформаторів ворога в Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку. В Харківській області СБУ викрила трьох осіб: один чоловік передавав інформацію про дислокацію та маршрути руху ЗСУ, координати об’єктів інфраструктури, подружжя, коригувало обстріли ворога та займалося пропагандою на користь ворога.

В Одесі затримали чоловіка, що збирав дані про захисні оборонні споруди в місті. В Луганській області жінка сприяла ворогам та надавала інформацію про Сєвєродонецьк. Всі викриті пособники ворога затримані.

Як повідомляв портал, в Ірпені вбито журналіста New York Times, ще одного поранено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Fima tatam

13 березня 2022, 16:19

Откройте свои глаза....вы же наши братья.. . У вас есть родственники сдесь...и наши у вас...


Новини