Головна Новини Суспільство події Фукс відповів Данилову: я вийшов з громадянства РФ і не переставав допомагати рідному Харкову, як меценат
commentss НОВИНИ Всі новини

Фукс відповів Данилову: я вийшов з громадянства РФ і не переставав допомагати рідному Харкову, як меценат

Український бізнесмен розповів про свої стосунки з РФ

22 червня 2021, 21:02
Поділіться публікацією:

Український бізнесмен Павло Фукс повідомив, що більше не є громадянином Російської Федерації. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Фукс відповів Данилову: я вийшов з громадянства РФ і не переставав допомагати рідному Харкову, як меценат

Павло Фукс - фото з відкритих джерел

Павло Фукс заявив, що весь час залишався громадянином України, а в 2017 році закінчив процедуру виходу з громадянства РФ, яку ініціював ще в 2015 році після російської агресії. Свої слова бізнесмен підкріпив відповідними документами.

2015-му році я отримав український паспорт сучасного зразка і почав процедуру виходу з громадянства РФ. Процедура тривала, закінчилася в 2017-му. Спеціально для секретаря РНБО Олексія Данилова публікую документ", — пише бізнесмен.



Також Фукс додав, що на даний момент знаходиться під російськими санкціями і переслідується місцевим силовими структурами.

2018-му РФ ввела проти 322 українських політиків і бізнесменів санкції. В тому числі проти мене. Пропагандистські ЗМІ РФ час від часу пишуть про українця Фукса, а силовий апарат РФ заводить кримінальні справи за вигаданими приводами. Для мене це давно стало рутиною" — зазначив Павло Фукс.

Крім цього бізнесмен запевнив, що ніколи не переставав допомагати рідному місту Харкову, як мецената.

"Я народився і жив в Харкові. Довгий час провадив бізнес в РФ. У мене було громадянство РФ. Анексія Криму і агресія РФ на Донбасі стали поворотною точкою в житті багатьох людей. Я ніколи не переставав допомагати рідному місту в якості мецената. Ми реалізували багато важливих проектів, якими я пишаюся ", — пише Фукс.

Нагадаємо, що санкції, введені Радою нацбезпеки і оборони проти олігархів Павла Фукса і Дмитра Фірташа, не були підтримані Головою Верховної Ради Дмитром Разумковим і міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pavelfuks/798
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини