Головна Новини Суспільство події Французький міністр зробив несподівану заяву про себе
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький міністр зробив несподівану заяву про себе

Міністр європейських справ Франції Клеман Бон шокував визнанням про про свою орієнтацію

8 грудня 2020, 17:52
Поділіться публікацією:

Під час інтерв'ю гей-журналу Têtu міністр європейських справ Франції Клеман Бон заявив про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. При цьому чиновник зазначив, що те, що він є геєм, жодним чином не відбивається на його роботі і цей особистий факт не став перешкодою для того, щоб працювати в цій сфері і займати цю посаду. За словами Бона, йому зовсім не соромно розповідати про себе такі факти, адже на його думку люди в 21 столітті повинні ставитися до цього простіше.

Французький міністр зробив несподівану заяву про себе

ФОТО: politico.eu

Так само, чиновник поділився інформацією про те, що незабаром він збирається приїхати до Польщі, щоб відвідати там так звані "зони, вільні від ЛГБТ". До слова, в Польщі є близько 100 муніципалітетів (включаючи п'ять воєводств), що займають третину всієї країни, які висловилися про неприйняття ЛГБТ. Це було зроблено для того, щоб на їх території не проводилися марші рівності, а так само інші подібні заходи. Вищезазначені муніципалітети прозвали "зонами, вільними від ідеології ЛГБТ".

Клеман Бон зазначив, що зовсім не хотів би, щоб хтось подумав, що через свою орієнтацію він бореться з такими "вільними зонами". Однак, з огляду на той факт, що він обіймає посаду міністра європейських справ Франції, у нього є додаткова відповідальність. Підсумовуючи чиновник помітив, що просто зобов'язаний боротися за толерантність.

Нагадаємо, сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Американські вчені зробили несподіване заяву про відсутність сексу у людей .







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини