Головна Новини Суспільство події Фотограф порівняв новий інтер'єр кабінету Зеленського із голівудським фільмом: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотограф порівняв новий інтер'єр кабінету Зеленського із голівудським фільмом: подробиці

Новий інтер'єр офісу Зеленського справив враження на фотографа

15 червня 2021, 18:49
Поділіться публікацією:

У кабінеті президента Зеленського, виявляється, змінили інтер’єр. Тепер стіни Офісу президента прикрашають зелені, але, правда, штучні джунглі та неонові підсвітки. Про це розповів фотокор Associated Press Єфрем Лукацький у своєму Facebook.

Фотограф порівняв новий інтер'єр кабінету Зеленського із голівудським фільмом: подробиці

Новий інтер'єр кабінету Зеленського. Фото: Єфрем Лукацький

Стало відомо, що фотограф побував у кабінеті Зеленського під час його інтерв’ю для закордонних ЗМІ, таких як Agence France-Presse, Reuters та Associated Press.

Спілкуючись із медійниками, президент говорив про важливі речі: співпрацю з НАТО, реформи, боротьбу з корупцією, а ще — закликав західні країни більше підтримувати українську державу для їх безпеки.

Офісний інтер’єр, де Зеленський сидить у джунглях, і неонова табличка – "Центр дії Президента" нагадали фотографу сцени з фільмів "Пірати Карибського моря" та "Острів скарбів".

Він написав, що в тих зелених кущах йому не вистачало лише скелетів і черепів. Поки журналісти чекали на інтерв’ю із Зеленським, Єфрему Лукацкому весь час здавалося, що ось раптом заграє музика і з’являться герої з фільмів у масках, із шаблями та пістолетами.

За словами фотокора, який бував у кабінетах всіх президентів України, кожен із них змінював своє робоче місце по-своєму. Фарбували стіни, змінювали картини, додавали музейні експонати або позолоту в інтер’єрі.

"Відтепер коридори Офісу президента прикрашають полотна, як у дорогих готелях. Кожного разу, розглядаючи робочі кабінети чиновників з України, я із заздрістю пригадував офіси міністрів в Ізраїлі, що були схожі на збірні фінські будиночки, де не було нічого зайвого, нічого схожого на розкіш", — зазначив фотограф у соцмережі.

Нагадаємо, сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський відкрив всеукраїнський форум.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини