Головна Новини Суспільство події Фото Медведчука на обкладинці "Нового времени" говорить про перемогу політика, - Губрієнко
commentss НОВИНИ Всі новини

Фото Медведчука на обкладинці "Нового времени" говорить про перемогу політика, - Губрієнко

Фото керівника політради "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука опублікували на обкладинці останнього номеру друкованого журналу "Новое время"

22 червня 2020, 14:00 comments1094
Поділіться публікацією:

Своєрідною перемогою назвали експерти появу керівника політради ОПЗЖ Віктора Медведчука на обкладинці свіжого номеру журналу "Новое время". Це останній номер видання, який вийшов у друкованому вигляді, написала в Facebook медіа-менеджер Олена Скидан.

Фото Медведчука на обкладинці "Нового времени" говорить про перемогу політика, - Губрієнко

Скидан звернула увагу, що "Новое время" не заперечує той факт, що Віктор Медведчук серйозно зміцнив свої позиції в політиці. А останній номер з Медведчуком на обкладинці — це і є підсумок багаторічної боротьби грантових ЗМІ з політиком. При цьому підпис до фото говорить — "Той, що повстав з пекла".

"Тому зафіксуємо факт: те, що Медведчук "повстав", не заперечується. Від слова зовсім. Роги, хвости та іншу улюблену виданням атрибутику завбачливо підтерли. Чудовий підсумок довгого і безславного пихтіння по темі", — резюмувала Скидан.

З медіа-менеджером згоден журналіст Роман Губрієнко. На його думку, така обкладинка свідчить про те, що Медведчук серйозно потіснив позиції "соросят" в українській політиці.

"Схоже на останній агрумент істерички, що залишилася без підтримки "папіка", — уїдливо написав він, натякаючи на фінансування з боку структур Джорджа Сороса.

"Той, що повстав з пекла, "нарощує м'язи", а "соросятам" урізають пайок. Мабуть, серйозно Медведчук потісняє мешканців місцевого "колоніального офісу", — поділився своїми висновками журналіст.

На думку політолога Світлани Кушнір, останній номер журналу з Медведчуком на обкладинці виглядає так, ніби "Новое время" викинуло білий прапор перед політиком.

"От Трамп йшов до свого політичного тріумфу багато десятків років. Про це його бажання і вперте слідування до мети навіть у мультсеріаліах жартували. Але за підсумком — Трамп став президентом. Будь-який з політиків, хто реально вирішив цим займатися, знає, що завзятість в русі до мети — найголовніша якість. Так само як і здатність переживати невдачі, зраду і переформатування команди. Головне — не зупинятися, а рухатися далі", — написала вона.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, які проблеми в українському суспільстві Віктор Медведчук вважає зараз ключовими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини