Головна Новини Суспільство події Forbes розсекретив "донора" Дональда Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes розсекретив "донора" Дональда Трампа

Бізнес модель цієї фірми виглядає досить просто

10 грудня 2021, 06:13
Поділіться публікацією:

Журналісти Forbes провели розслідування, в якому йдеться про так званий "донор" президентської кампанії колишнього президента США Дональда Трампа. Про це йдеться у статті міжнародного видання Forbes. Збанкрутілого донора Трампа, який фінансував його кампанії, звинуватили у передачі розкрадених коштів кандидатам від Республіканської партії. Ще на початку 2020 року Кофоєд оголосив про особисте банкрутство, подавши відповідну заяву. А за кілька місяців після поширення пандемії COVID-19 він почав співпрацювати з двома компаніями з продажу засобів індивідуального захисту. Але співпраця була нетривалою. У жовтні 2020 року один із бізнес-партнерів подав до Вищого суду округу Лос-Анджелес позов проти Кофоеда, стверджуючи, що той вкрав мільйони та витрачав їх на свій розкішний спосіб життя. Зокрема, у позові стверджувалося, що Кофоєд весь прибуток залишив собі, а не поділив їх між партнерами.

Forbes розсекретив "донора" Дональда Трампа

Forbes - фото з відкритих джерел

Звісно, бізнесмен усі звинувачення заперечував та спростовував. Але факт стрімкого фінансового зльоту бізнесмена-банкрута Кофоеда безперечний. У розслідуванні журналістів Forbes йдеться, що через п'ятдесят днів після подання заяви про банкрутство, а саме 4 березня 2020 року, Кофоєд – консультант з нерухомості, який також запустив фірму CBD та платформу соціальних медіа, – заснував компанію SNS Global USA, LLC (США, штат Делавер). Бізнес-модель цієї фірми виглядає досить просто: купуйте речі за кордоном і продавайте їх у США. Серед переліку таких речей були засоби індивідуального захисту – те, що більшість американців прагнули придбати на ранніх етапах пандемії COVID-19.

Нагадаємо, як відомо, у списку найбагатших і найвпливовіших жінок журналу Forbes увійшло багато жінок-підприємців і політиків. Проте очолила рейтинг головна благодійниця – екс-дружина засновника Amazon Маккензі Скотт. Про це повідомляє "Секрет фірми".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини