Головна Новини Суспільство події Фондом Вадима Столара реалізується проєкт психологічної підтримки: кому це може бути потрібним
commentss НОВИНИ Всі новини

Фондом Вадима Столара реалізується проєкт психологічної підтримки: кому це може бути потрібним

На фоні постійного хвилювання та стресів проєкт Фонду Вадима Столара по психологічній підтримці може бути корисний кожному

14 лютого 2023, 10:00
Поділіться публікацією:

Восени 2022 року стартував проєкт Благодійного фонду Вадима Столара “Психологічна підтримка”, покликаний допомогти родинам, які втратили близьких. Ініціатива має на меті відновлення української нації, йдеться у повідомленні на сайті Фонду.

Фондом Вадима Столара реалізується проєкт психологічної підтримки: кому це може бути потрібним

Психологічна підтримка

 

“Ідея цього проєкту виникла, коли наша команда втілювала програму емоційного відновлення "Відновись" для родин, в яких одного з батьків забрала війна. Багато спілкуючись з людьми, ми зрозуміли, що сьогодні українцям як ніколи потрібні психологічна допомога та підтримка. Адже відновлення емоційного здоров’я громадян – це, зрештою, відновлення української нації”, – наголосила волонтерка Фонду Наталія Приходько.

 

Повідомляється, що на сьогодні в групі психологічної підтримки бере участь вже понад 300 осіб, які безоплатно отримують щоденну допомогу від наших фахівців.

 

“У межах проєкту "Психологічна підтримка" ми допомагаємо людям впоратися з внутрішніми переживаннями та намагаємось полегшити душевний біль, навчитися жити в реальності, яка постійно змінюється. Ми систематично проводимо безоплатні терапевтичні групи та персональні психологічні консультації, зустрічі з кваліфікованими психологами та психіатрами, обговорюємо ситуації, які тривожать, публікуємо корисні поради тощо”, – зазначила кураторка проєкту Алла Борисова.

 

У Фонді Вадима Столара пропонують долучитися до проєкту “Психологічна підтримка” за лінком https://t.me/pidtrymuu, якщо ви:


  • хочете впоратися з постійним хвилюванням та емоційними "гойдалками";
  • почуваєтесь самотньо;
  • відчуваєте тривогу, апатію, панічні атаки чи інші прояви депресії та хочете знайти підтримку;
  • виїхали з окупованої території, проте досі відчуваєте небезпеку;
  • прагнете поділитися тим, що турбує, і бути певними, що вас почують;
  • хочете проговорити проблему з людьми, які відчувають те саме.

Варто зазначити, що Благодійний фонд Вадима Столара від початку масштабного вторгнення РФ допомагає військовим і цивільним громадянам, які опинилися в біді. Окрім матеріальної, волонтери зосереджені й на реабілітаційній підтримці населення, в межах якої реалізується низка проєктів, таких як “Відновись”, “Спорт на районі”, “Обстеження організму” тощо.

Фондом Вадима Столара реалізується проєкт психологічної підтримки: кому це може бути потрібним - фото 2


Фондом Вадима Столара реалізується проєкт психологічної підтримки: кому це може бути потрібним - фото 3







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини