Головна Новини Суспільство події Фонд Порошенка передав понад 100 кисневих концентраторів в українські лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Фонд Порошенка передав понад 100 кисневих концентраторів в українські лікарні

Від початку пандемії у Порошенка організували допомогу для понад 200 вітчизняних медичних закладів

14 квітня 2021, 15:15 comments177899
Поділіться публікацією:








Фонд Порошенка доставив нову партію кисневих концентраторів у лікарні Одеської області. Кожен прилад може одночасно забезпечувати кисневу підтримку для двох пацієнтів.

Фонд Порошенка передав понад 100 кисневих концентраторів в українські лікарні

Команда Порошенка передала чергову партію кисневих концентраторів у лікарні. Фото: ЄС

Як зізнаються у Татарбунарському медичному центрі, концентратор від Фонду став першим апаратом кисневої терапії в медзакладі, раніше такого обладнання просто не було. Про важливість нового апарату кажуть і в Саратській лікарні. Медики нарікають, що допомога центру зрідка доходить до району, а випросити обладнання майже не можливо.

Допомога лікарням Одещини — це лише один з епізодів роботи благодійників. Обладнання від Фонду Порошенка отримують по всій країні: у Вінницькій, Донецькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській, Рівненській, Сумській і Черкаській областях.

Лікарні, що потребують допомоги, можуть залишити запит на сайті фонду. Його розглянуть, знайдуть гроші й привезуть апарат. Гроші на допомогу збирають волонтери, а також із власних коштів виділяє Петро Порошенко. Загалом на благодійну допомогу під час пандемії у Порошенка витратили 120 мільйонів гривень.

Фонд Порошенка передав понад 100 кисневих концентраторів в українські лікарні - фото 2

Фонд вже відправив в українські лікарні понад 100 кисневих концентраторів. Нині кисневе обладнання просять найчастіше, але ним допомога не обмежується. За рік пандемії Фонд Порошенка спільно з компанією "Рошен" передали до лікарень понад 157 тисяч захисних костюмів для медиків, 10 тисяч антивірусних окулярів, понад 50 тисяч високоякісних швейцарських ІФА-тестів Roche, профінансували закупівлю, ремонт і розхідники понад 50 апаратів ШВЛ. Допомога була доставлена у понад 200 медичних закладів.

Протягом року підтримку Порошенка отримували люди з групи ризику, яким дуже важливо залишатися вдома: пенсіонери, багатодітні сім’ї та люди з інвалідністю. Коштом Фонду закупили й зібрали 50 тисяч продуктових наборів. У пакунки увійшли цукор, борошно, крупи, олія, печиво та інші продукти тривалого зберігання. 

Навіть якщо влада не здатна впоратися з пандемією, українцям завжди є куди звернутись по допомогу й отримати її. Справжні лідери не залишаються осторонь проблем і є опорою для суспільства у складні часи. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини