Головна Новини Суспільство події Фінляндія потролила Росію та направила до кордону трактори (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Фінляндія потролила Росію та направила до кордону трактори (ВІДЕО)

Російська Федерація почала загрожувати Фінляндії за її наміри вступити до НАТО, на що фіни дали досить саркастичну відповідь

16 квітня 2022, 21:05 comments2001
Поділіться публікацією:

Росії не сподобалося, що Фінляндія захотіла вступити до НАТО, тому країна-терорист почала стягувати свої війська до її кордону. Але фіни поспішили відповісти й відправили зі свого боку колону тракторів. Відповідне відео оприлюднили на Twitter сторінці InformNapalm.

Фінляндія потролила Росію та направила до кордону трактори (ВІДЕО)

Фінляндія потролила Росію (фото з відкритих джерел)

На кадрах видно, як дорогою їдуть трактори, потім автор переміщає камеру на дорожній знак, на якому написано "Санкт-Петербург". Таким чином, Фінляндія відповіла Російській Федерації на її погрози, точніше на те, що країна-агресор почала стягувати військову техніку та озброєння до її кордону, зокрема, берегові ракетні комплекси К-300П "Бастіон".

Очевидно, фіни надихнулися досвідом українців, які за допомогою тракторів почали розтягувати підбиту ворожу техніку, і натякнули Росії на те, що теж готові вивозити її металолом.

Нагадаємо, що в перші дні війни в мережі опублікували відео, на якому український тракторист викрав російський БТР, і цей запис став вірусним. Після нього в інтернеті з'явилося безліч мемів із тракторами. Журналісти наголошують, що аграрії в Україні за допомогою цього транспортного засобу відбуксували десятки одиниць різної трофейної техніки окупантів, у тому числі ракетні установки та БМП. Український трактор уже називають легендарним.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Кремлі вже не приховують роздратування від намірів Швеції та Фінляндії вже цього літа приєднатися до НАТО. Саме тому Москва відкрито заявляє, що готова стягнути ядерну зброю до Балтики. Йдеться про кораблі з відповідними ракетами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини