Головна Новини Суспільство події Фінал Євробачення можна подивитися в Дії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Фінал Євробачення можна подивитися в Дії: що відомо

Федоров закликав підтримати Kalush Orchestra

14 травня 2022, 21:05
Поділіться публікацією:
Фінал Євробачення, що проходить в Турині, можна подивитися у додатку "Дія". Про це повідомив очільник Мінцифри Михайло Федоров.
Очільник відомства закликав підтримати Kalush Orchestra та всю Україну.
"Дивимось фінал Євробачення в Дії та вболіваємо за Україну. Початок о 22:00 за Києвом — знаходите в послугах Дія.TV, обираєте канал UA: КУЛЬТУРА. Лайфхак для тих, хто за кордоном, — встановіть VPN, оберіть Україна — й ви теж зможете подивитись Євробачення в Дії. Підтримаємо разом Kalush Orchestra та всю Україну",- йдеться у повідомлені.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Євробаченні 2022 стався скандал. Прихильники  масштабного співочого   шоу Євробачення 2022 звинувачують його організаторів в корупції.  Це відбулось з тої причини, що до  фіналу не вийшли учасники з  Албанії та Латвії. При цьому, ще  за день до  проведення першого півфіналу букмекери робили прогнози, що вони потраплять  у фінал європейського співочого заходу. Саме з тої причини,  що до фіналу не вийшли албанські та латвійські представники, прихильники Євробачення  прийняли рішення  бойкотувати фінал, який має  відбутися  14 травня. Як стверджують представники цього видання, ведучі  співочого конкурсу  теж не погоджуються з результатами. При цьому, в інформації відзначається, що  тільки були  оприлюднені  імена учасників, які вийшли до  фіналу  конкурсу, в  соціальних мережах  розпочались гарячі  дискусії. Одні вважають,  що  ці учасники заслужили гарних результатів  і тепер  матимуть можливість   виборювати  перемогу, інші  переконані, що результати голосування були підтасованими. 

Фінал Євробачення можна подивитися в Дії: що відомо

Євробачення можна подивитися в Дії (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини