Головна Новини Суспільство події Фармацевтична група компаній "Здоров'я" допомагає пораненим захисникам пройти реабілітацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Фармацевтична група компаній "Здоров'я" допомагає пораненим захисникам пройти реабілітацію

Фармацевтична група компаній "Здоров'я" продовжує допомагати не тільки пораненим захисникам, а й тим, хто залишається на фронті

13 жовтня 2023, 12:18
Поділіться публікацією:








Реабілітації поранених воїнів є важливою умовою їхнього одужання та повернення до служби. Фармгрупа "Здоров’я" надає захисникам можливість пройти післяопераційне відновлення в одній з харківських клінік.

Фармацевтична група компаній "Здоров'я" допомагає пораненим захисникам пройти реабілітацію

Фармкомпанія "Здоров'я" допомогла пораненим захисникам України пройти реабілітацію

Фахівці Медичного центру фізіотерапії Rubinko використовують індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Вони розробляють програму реабілітації, яка враховує особливості поранення та фізичного стану кожного військового.

Бійці, які вже пройшли терапію або ще перебувають у центрі, дякують лікарям та компанії "Здоров’я", яка покриває витрати на їхню реабілітацію. Вони поділилися своїми історіями. З міркувань безпеки їхні імена не публікуються.

Військовий звернувся з важким пораненням руки — в районі Бахмута він потрапив під обстріл.

"Під час виконання бойового завдання отримав осколкові поранення руки — поруч розірвалася граната. Мені роздробило кістки, які хірургам довелося просто збирати та пересаджувати шкіру. Дякую за допомогу і за те, що зможу повернутися до повноцінного життя та служби", — розповів поранений захисник.

Інший солдат після спецзавдання має болі у спині та попереку.

"Цей дискомфорт виник в результаті виконання бойових завдань. Біль не зникав й ніщо не могло його втамувати. Після реабілітації відчуваю значне покращення. Більше не турбує біль у руці, не віддає у руку", — розповідає військовий.

Також розповідає свою проблему захисник, який звернувся в клініку з міжхребцевою грижею.

"У міру лікування вже зараз відчуваю значне поліпшення. Лікар сказав, що ми очікуємо значних поліпшень. Хочу висловити велику подяку компанії "Здоров'я" за допомогу в лікуванні, не лише за себе, але і за інших військових, яким ця компанія допомагає реабілітуватися", — говорить військовий.

Фармацевтична група компаній "Здоров'я" продовжує допомагати й тим, хто залишається на фронті. Більше ніж 60 квадрокоптерів, частина з яких оснащена тепловізорами, допомагають нищити ворога. На потреби армії передали автівки, автобуси, екскаватори. На потреби військових передали благодійної допомоги лікарськими засобами на суму понад 31 млн грн, придбали й встановили у харківській лікарні сучасну рентгенографічну систему. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини