Головна Новини Суспільство події Фахівці створили онлайн-карту з адресами російських окупантів, які вбивали та грабували в Бучі
commentss НОВИНИ Всі новини

Фахівці створили онлайн-карту з адресами російських окупантів, які вбивали та грабували в Бучі

Карту створили за допомогою сервісу Google Maps

10 квітня 2022, 21:51 comments1237
Поділіться публікацією:

Естонія створила онлайн-карту, на якій  зазначені адреси російських військовослужбовців, які жорстоко  вбили та знущались з цивільних громадян  в місті Буча та мародерили в цих місцях. Про це інформують  представники Управління державної охорони України.

Фахівці створили онлайн-карту з адресами російських окупантів, які вбивали та грабували в Бучі

Фахівці переконані, що це й сервіс допоможе ідентифікувати окупантів (фото з відкритих джерел)

Важливо, що карта отримала назву "Where do orcs come from?", що  перекладається "Звідки приходять орки?". Онлайн-карту естонські фахівці створили, користуючись  сервісом Google Maps.

Естонські фахівці повідомили, що коли працювали над створенням  онлайн-карти, то використовували відкриті дані української розвідки, які свідчать про місця видачі паспортів військовослужбовців з бази інформації ГУР МО України про військових 64 окремої мотострілецької бригади 35-ї армії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  в Україні створили Об'єднаний центр з пошуку та звільнення полонених. В нашій країні вже працює  Об'єднаний центр з пошуку та звільнення полонених. Про це інформують в пресслужбі СБУ. За оприлюдненою працівниками відомства інформацією,  вже в ці дні працівники центру уточнюють списки зниклих співвітчизників, щоб розшукати та повернути рідним кожного громадянина України, що можливо потрапив в полон або зник  в хаосі війни.  Разом з тим, ця нова пошукова організація відповідає на запити представників родин окупантів з Росії. Як зазначають співробітники Служби безпеки нашої країни, матері з РФ, якщо ви хочете побачити та повернути  своїх дітей, звертайтесь. Адже ваша країна  не має наміру  про них клопотатись. Тепер тільки ви маєте можливість потурбуватись про своїх дітей.  

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини