Головна Новини Суспільство події Facebook планує створити додаток для ув'язнених: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook планує створити додаток для ув'язнених: деталі

Новий сервіс повинен допомогти людям адаптуватися після повернення з в'язниці

25 березня 2021, 13:24
Поділіться публікацією:

Американська компанія Facebook Inc. планує створити окремий сервіс для ув'язнених The Re-Entry. Повідомляється, що новий додаток повинен буде допомогти людям адаптуватися після повернення з в'язниці в суспільство. Про це повідомляє Bloomberg 25 березня.

Facebook планує створити додаток для ув'язнених: деталі

Facebook - фото з відкритих джерел

Реклама додатка The Re-Entry вже з'явилася в стрічці деяких користувачів Instagram. Користувачів просять протестувати додаток, який позиціонують як такий, що може допомогти в "підготовці до життя після в'язниці за підтримки спільноти".

"Ми вивчаємо різні способи допомогти закрити прогалини, з якими стикаються представники маргіналізованих спільнот в наших додатках", — заявили в компанії і закликали залишити відгук про програму.

Водночас зараз рекламу додатка прибрали, оскільки вона призначалася "для внутрішнього тестування". Звичайні користувачі не повинні були побачити дане оголошення.

Як зазначає видання Bloomberg, компанія часто експериментує з ідеями різних сервісів і додатків, які згодом ніколи не реалізуються.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що Facebook планує створити нову версію соцмережі Instagram спеціально для дітей у віці до 13 років. Зараз додаток знаходиться на ранній стадії розробки. У компанії поки немає детального плану реалізації розробки "Instagram для дітей". Однак там відзначають, що в такий альтернативної версії соцмережі батьки точно повинні мати контроль над аккаунтом дитини. Зазначимо, що згідно з діючою політикою соціальної мережі, дітям до 13 років заборонено користуватися і реєструватися в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини