Головна Новини Суспільство події Євген Комаровський висловився про судову систему в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Євген Комаровський висловився про судову систему в Україні

Комаровський розкритикував недотримання протиепідемічних заходів в судах та розказав, якою має бути дорадча кімната в судах

18 січня 2022, 13:04
Поділіться публікацією:

В ефірі ток-шоу "Час Голованова" Євген Комаровський висловив свою точку зору щодо обрання запобіжного заходу Петру Порошенко та дотримання протиепідемічних заходів в залі суду. 

Євген Комаровський висловився про судову систему в Україні

Лікар прокоментував судове засідання у справі Порошенка, фото Телеграм Гончаренко

На його думку, завершиться наступне засідання в справі Порошенка тим, що суддя ухвалить рішення про те, що політик може вийти під заставу в сумі одного млрд гривень.

"Кожен президент потенційно після завершення каденції може стати клієнтом судової системи. Він потрапить в руки тої системи, яку він залишить після себе. Так вийшло й з Петром Олексійовичем. Якби він п'ять років будував нормальну судову систему, то зараз ніхто б не розповідав, що в нарадчій кімнаті хтось там переписується з Банковою. Треба, щоб дорадча кімната була екранована, щоб туди не можна було подзвонити, щоб там не було WI-FI, щоб людина там сиділа і думала головою. Тоді буде по-чесному", — наголосив Комаровський.

Як розповів Комаровський, задача чинної влади зробити так, щоб будь-який чиновник, який подзвонив суддям, правоохоронним органам, податковій чи іншим й дав вказівку, був покараний за цей злочин. 

Глядачі запитали в нього, чому в залі суду, де відбувалося засідання в справі Порошенка, чимало присутніх без масок. На що Євген Комаровський відповів, що там ще має бути встановлений гігрометр, термометр і датчик, що показує вміст в повітрі СО2.

"У Європі вже обговорюють, що маски не захищають від Омікрона, треба носити лише респіратори. Що таке маска? В кожного є в кишені "чергова" маска, яка використовується два-три тижні. Її змінюють тільки тоді, коли вона гнутися перестає", — додає Комаровський. 

Як повідомляв портал "Коментарі", Порошенко в аеропорту розповів про першу маленьку перемогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини