Головна Новини Суспільство події Евакуація не знадобилася: поліція перевірила інформацію про бомбу в будівлі парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуація не знадобилася: поліція перевірила інформацію про бомбу в будівлі парламенту

Це вже друге повідомлення про бомбу у Верховній Раді за останні кілька тижнів

2 грудня 2020, 15:57
Поділіться публікацією:

У Києві поліція перевіряла повідомлення про замінування будівлі Верховної Ради. В результаті даної перевірки ніяких небезпечних предметів виявлено не було. Про це повідомила прессекретар Печерського районного управління поліції Києва Оксана Тищенко.

Евакуація не знадобилася: поліція перевірила інформацію про бомбу в будівлі парламенту

ФОТО: 24 канал

"Приблизно годину тому надійшло така повідомлення про замінування. На місце події виїжджали працівники профільних служб, слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки. Проводилась перевірка, і ніяких небезпечних предметів не знайдено", — сказала Тищенко.

Також вона розповіла, що в евакуації людей з будівлі парламенту не було необхідності. Раніше ЗМІ вже повідомляли, що 2 грудня в київську поліцію подзвонив анонім і повідомив про замінування Верховної Ради.

Крім того, повідомлення в поліцію про замінування Верховної Ради надходило 13 листопада. Тоді також після проведення перевірки в будівлі Верховної Ради ніяких небезпечних предметів виявлено не було.

Як повідомляло видання "Коментарі", Верховна Рада не скасувала карантин вихідного дня. 17 листопада на засіданні Верховної Ради України було піднято питання про перегляд судового рішення Кабінету міністрів про введення карантину вихідного дня. На підтримку проголосували всього 149 депутатів з 226 необхідних. Зокрема, постанова № 4381 передбачало перегляд і пом'якшення раніше введених Кабміном обмежень стосовно діяльності закладів торгівлі, громадського харчування, ТРЦ, нічних клубів та інших суб'єктів господарювання у вихідні дні. Нагадаємо, що карантин вихідного дня був введений 11 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини