Головна Новини Суспільство події Єрмак і Столар уклали "олігархічний союз" проти Кличка - Черненко
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак і Столар уклали "олігархічний союз" проти Кличка - Черненко

Екс-нардеп вважає, що відомий забудовник Вадим Столар намагається відновити політичний і безнес-вплив на столицю

14 червня 2021, 17:25
Поділіться публікацією:

Нардеп від ОПЗЖ, київський забудовник Вадим Столар часто відвідує Офіс президента, де неофіційно зустрічається з Андрієм Єрмаком. Про це в Facebook повідомив журналіст, екс-нардеп Олександр Черненко.

Єрмак і Столар уклали "олігархічний союз" проти Кличка - Черненко

Вадим Столар - фото з відкритих джерел

Черненко звернув увагу на те, що прізвище Столара майже не звучить в числі ймовірних кандидатів в "реєстр олігархів", хоча він підпадає під усі критерії відповідного законопроекту.

"А все чому? А тому, що в разі визнання Столара олігархом керівнику президентського офісу Єрмаку доведеться повідомляти громадськості про всі зустрічі з ним. Тому що неодноразово доводилося чути, що Столар сьогодні частий гість в ОП", — написав екс-нардеп.

За даними Черненка, предмет спілкування Столара і Єрмака — мер Києва Віталій Кличко і відновлення політичного і бізнесового впливу Столара на столицю.

"Кажуть, що Столар пропонує Єрмаку свої послуги із дискредитації міського голови. І чи не щоденні мітинги під КМДА, чорна піар-кампанія в медіа — як раз і є результатом цих домовленостей. Якщо дана кампанія завершиться успіхом і Кличко вдасться послабити, Столару обіцяне нібито повернення до скандальних забудов у столиці. Тільки тепер вже під "дахом" Єрмака, який збирається керувати столицею через нового главу КМДА ", — вважає Черненко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини