Головна Новини Суспільство події Єрмак хоче зробити Столара "новим-старим смотрящим" за Києвом - Черненко
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак хоче зробити Столара "новим-старим смотрящим" за Києвом - Черненко

Одним із свідчень такого "партнерства" Черненко назвав недавні "плівки Лероса"

16 вересня 2021, 22:33
Поділіться публікацією:

Колишній народний депутат Олександр Черненко стверджує, що в Офісі президента склався неформальний тандем між Андрієм Єрмаком і скандальним забудовником, нардепом від ОПЗЖ Вадимом Столаром. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Єрмак хоче зробити Столара "новим-старим смотрящим" за Києвом - Черненко

Олександр Черненко - фото з відкритих джерел

Одним із свідчень такого "партнерства" Черненко назвав недавні "плівки Лероса", які, за його даними, саме Столар передав на Банкову.

"Сьогодні Єрмак робить все, щоб поставити Столара контролювати київські потоки. Якщо глава Офісу президента реалізує свій план, то Київ отримає нового-старого "смотрящего", який вже має досвід столичних "чорних схем", дерибану землі та розпилу бюджету. Чого варта одна лише афера "Еліта-центр", яка зійшла Столару з рук. За інформацією ЗМІ, депутат і сьогодні контролює 4 будівельні фірми", — стверджує Олександр Черненко.

Він також нагадав, що Столар — нібито фігуранта розслідування Офісу генпрокурора за трьома кримінальними справами: легалізація доходів, отриманих незаконним шляхом, ухилення від сплати податків, фінансування тероризму.

"Хоча немає нічого дивного в тому, що депутат від ОПЗЖ дає гроші бойовикам на Донбасі. Саме за це його, до речі, називають" гаманець сепаратистів ", — написав Черненко.

Як раніше повідомлялося, в ЗМІ опублікували відео, на якому людина, схожа на нардепа Гео Лерос нібито підшукує співучасників для імітації підпалу його автомобіля, і при цьому просить у невстановленої співрозмовника гроші. Пізніше Лерос повідомив, що відео дійсно було знято в кабінеті Столара, однак задовго до того, як він став депутатом, а ролик навмисне змонтували так, щоб його скомпрометувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини